Vuoden ajan joka viikko yksi kuva oman ihan tavallisen arjen tylsyydestä tai menosta ja meiningistä. 

Ei kai tästä muuta voi sanoa kuin, että olipa taas sitten tämmönen viikko vaihteeksi. Ei oo paljon ehditty keittiön suuntaan vissiin vilkaista. 

Se on hienoa ensin päivätolkulla siirtää sen jääkaappiin unohtuneen keittokattilan tyhjentämistä ja sitten, kun sen vihdoin saa aikaiseksi tyhjentää, niin seuraavaksi se ehtii unohtua tiskialtaaseen keräämään lisää vihreitä karvakavereita. Tiedän, että siellä on paljon ihmisiä, jotka miettii, että hyi helvetti ja miten onneton täytyy elämänhallinan olla, että näin pääsee käymään, mutta tiedän siellä olevan myös niitä, jotka ehkä nyt muistavat sen omassa tiskialtaassa muhivan aikapommin.

Kyllä se tästä. Välillä arki on auringonpaistetta ja skumppaa. Toisinaan räntäsadetta ja homeisia tiskejä. Tsemppiä kaikille, joilla just nyt on jälkimmäistä!

Kommentit (7)

Lottaa
8/7 | 

Aika häijyt hernekeitot, pakko tunnustaa, että sattuu täälläkin :P

Oon tsempannut (teidänkin pitäis ;) tosin siinä, että kaikki kattilasta irtoava pitäis saada biojätteeseen eikä viemäriin.

Hermione69
9/7 | 

Hehe. Niin tuttua! :D Tällaista on normi-ihmisten elämä... Eikä tällä kyllä ole mitään tekemistä elämänhallinnan kanssa :) Se on vaan semmosta kun on paljon palloja ilmassa yhtäaikaa töissä ja muissa. Tsemp, toivoo kohtalotoveri

Vierailija
10/7 | 

Ihanaa, en ole yksin tän asian kanssa :D

kirsu
11/7 | 

Tämmöistä se arki välillä on , ja joskus aika useinkin meillä taviksilla,jotka emme bloggaa:)  Minä en ikinä pääse yltämään sille tasolle,että joka päivä tasot kiiltelee valkeita ruusuja kauniissa lasimaljassa jonka vierellä höyryää kuppi lattea,jonka päälle on taiteiltu maitovaahdosta sydän.

-kirsi-

JenniS
12/7 | 

No on sitä vakavampaakin. Jos ei ihan heti jaksa, objektiivi (ja ajatukset) johonkin hauskempaan ja huomenna sitten uusiksi !

Aa
13/7 | 

"Mä luulin että sinä laitoit sen...!"

Perus. Ainakin meillä. Toinen on se, että jompi kumpi tuuppaa astianpesukoneen luukun kiinni ja molemmat unohtaa päiväksi-pariksi tsekata että onko se oikeasti tyhjä vai ei. No ei ollut, ja helou hajupommi!

Aba
14/7 | 

Hahaa,ihan perus tääläkin =)

terkuin tiskaamista vihaava eikä konetta ole,ehkä joskus on....ja sit en tiskaa ikänäni enään!!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram