Vuoden ajan joka viikko yksi kuva oman ihan tavallisen arjen tylsyydestä tai menosta ja meiningistä. 

Oikeasti mä haluaisin ihan kokonaan uuden helvetin hyvän sängyn. Mutta ai saakeli miten kalliita ne on. Mutta koska toistaiseksi ei ole siinä määrin massia, että raskisin pistää tonnitolkulla massia haisemaan, niin pitää koittaa päivittää makuupaikkaa edes siinä määrin kuin kykenee.

Tartuttiin miehen kanssa Jyskin synttäritarjoukseen ja käytiin petauspatjaostoksilla. Mukaan tarttui koemakuun perusteella miellyttävän tuntoinen memory foam -petari, joka irtosi alesta reilulla parilla sadalla. Kyllä se nyt päivitti sänkyä melkoisesti paremman tuntoiseksi 

Ei vaan urpot tajuttu lukea ohjeita ennen patjan sänkyyn laittamista. Mitäpä sitä nyt kukaan ohjeilla tekee... Heittäydyttiin siihen tuoreelle petarille odottaen ihanaa pehmeyttä, mutta totesimmekin allamme levittäytyvän jotain betoninkovaa. Tongittiin sitten pakkausmuovien keskeltä ohjelappunen, ja luettiin siitä, että rullalla olleen petauspatjan pitäisi antaa ns. aueta ja hakea muotoaan 3-5 vuorokauden ajan.

Siis mitä hittoo, kuka niin kauan jaksaa odottaa??? No ei me ainakaan. Ohjeet on tehty rikottaviksi. Toinen yö oli jo ihan miellyttävä kokemus. Mut ehkä seuraavaksi pitää alkaa säästää ihan kokonaiseen sänkyyn. 

Kommentit (2)

Vierailija
3/2 | 

Me ostettiin toukokuussa uusi sängyn runko ja siihen Porin Villan ja Peitteen patjat, petari ja tyynyt. Joka ikinen yö ollaan onnellisia tästä sijoituksesta. Kyllähän se kirpaisi lapsiperheessä laittaa lähes 2500 euroa sänkyyn, mutta ne oli kyllä tämän vuoden parhaiten käytetyt rahat.

Koko perhe nukkuu samassa sängyssä ja on ihanaa, kun selkään ei satu ja voi olla varma, että patjoista tai tyynyistä ei irtoa mitään haitallisia kemikaaleja. Lisäksi kaikki raha jäi kotimaahan, kun sekä sängyn runko että nuo patjat on kotimaista käsityötä.

Alina
4/2 | 

Mekin päädyttiin antamaan tekohengitystä sängylle ja ostettiin ikeasta uusi (paksumpi) petari. Mainio parin sadan euron sijoitus oli kyllä, selkä ei ole enää kenkkuillut petauspatjan vaihdon jälkeen! Ainoa miinus on petarista lähtevä haju, sisällä on nääs lampaanvillaa ja tuntuu kuin vieno lanta tuoksahtaisikin vuoteesta xD on kyllä sen väärti, ettei selkä ole juntturassa :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram