Vuoden ajan joka viikko yksi kuva oman ihan tavallisen arjen tylsyydestä tai menosta ja meiningistä. 

Ai että, mies teki eilen aivan loistavaa tomaattikeittoa ja isosta kattilallisesta riitti tänään lounaaksikin. Ehdin kantaa mikrossa polttavaksi kuumentuneen soppalautasen juuri pöytään saakka, kun tajusin kuinka suuressa vaarassa olinkaan juuri ollut hosuessani keittokattilan ja kauhan kanssa.

Sillä mikä onkaan tomaattikeittoroiskahdukselle alttiimpi asia kuin ensimmäistä kertaa päällä oleva puhtaan valkoinen pusero! No ei sitten mikään. Ei ole mitään muuta materiaa, joka niin kovasti vetäisi puoleensa tomaattikeittoa, ketsuppia, punajuurta tai punaviiniä kuin valkoinen paita. Vetovoima on sitä suurempi, mitä uudemmasta vaatteesta on kyse.

Sain lautasen käsistäni ja ihokarvani olivat kauhusta pystyssä. Paidasta oli päästävä eroon ennen lusikkaan tarttumista! Niinpä päädyin nauttimaan keittolounastani ilman paitaa. Ja ottamaan siitä vielä kuvan, kun kamera oli siinä jo valmiiksi jalustalla. Ehkäpä arkikuva olisikin pitänyt olla tilanteesta, jossa näkyy, että otan kuvaa itsestäni syömässä keittoa tissiliiveissä. :D :D

Arkea on myös kuvan nurkista pilkistävä kaaos. Ei ole taas hetkeen ehtinyt ja jaksanut paneutua kodin siisteyteen. Ehkä viikonloppuna koittaa siivouspäivä.

Niin ja se sairaan hyvä mausteinen ja nopeasti valmistuva tomaattikeitto, se oli valmistettu tällä ohjeella. Suosittelen!

 

Kommentit (8)

Veera
Liittynyt2.9.2015
10/8 | 

Merkki Prima Donna, malli Madison. Ollut mun suosikkiliivi jo vuosikausia. Hintaa on about 90€, mut ovat joka pennin arvoiset, koska ovat tosi kestävät.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
11/8 | 

*hmmmh* Ehkä olen vain epäileväinen tuomas, mutta vaikuttaa epäuskottavalta. Halusit luultavasti vain taas leveillä isoilla rinnoillasi. Olen antanut itseni ymmärtää, että rintaliivien puhdistus on kovempaa hommaa kuin jonkun paidan. Keitto näyttää kyllä hyvältä, mutta yleisvaikutelma on mauton.

Veera
Liittynyt2.9.2015
12/8 | 

No taputapu, voit vaikka leikkiä olevasi oikeassa, jos siitä tulee hyvä mieli. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

tissit tiskissä
13/8 | 

joo...kuva on kyllä aika erikoinen veto rintojaan häpeilevältä : D

Veera
Liittynyt2.9.2015
14/8 | 

Kyllä tää tissiasia nyt kovasti mietityttää teistä muutamia, vaikka ainoa kelle kyseisellä ruuminosalla pitäis olla väliä olen mä itse. Koittakaa nyt päästä tästä hämmennyksestänne yli. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
15/8 | 

*hmmh* Loogisinta olisi ollut tietenkin syödä rinnat paljaana, miksi ottaa riski että 90 euron rintaliivit sotkeentuisivat kun ne olisi saanut pienellä vaivalla pois, koska ne olisi siinä tapauksessa joutunut kuitenkin ottamaan pois kun tahra olisi näkynyt valkoisen paidan läpi.

Veera
Liittynyt2.9.2015
16/8 | 

Koska ihminen ei aina ole looginen. Ja koska tässä on kyse pöljästä "fobiasta", joka liittyy just niihin paitoihin.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat