Vuoden ajan joka viikko yksi kuva oman ihan tavallisen arjen tylsyydestä tai menosta ja meiningistä. 

Mies ihmetteli aamulla, että missäs ihmeessä hänen maiharit oikein on. Mihin on mahtanut ne yöllä Porispere-festaroinneista saavuttuaan? No, löytyihän ne. Nimittäin vierashuoneen valkoiselta matolta! Ja siellä vieressä rojotti levällään lamppu, joka oli jo edellisyönä tullut katosta alas. (Ihan perus poltergeist-meininki.)

Herra oli yöllä pienessä kekkulissa todennut, että pitää päästä istumaan saadakseen tiukkaan sidotut maiharit jalasta, mutta oli samalla tuuminut, ettei mutaisilla kengillä toki olohuoneeseen viitsi astella. (Että hyvä ajatus noin niin kuin sinänsä.) Istumapaikka oli sitten löytynyt vierashuoneen sohvalta, jonka edessä on valkoinen matto. Se taitaa olla murulla siivousvuoro.

Porispere ja mutaiset maiharit kuuluu jotenkin kauniisti yhteen. Muutama vuosi takaperin löysin festariviikonlopun aamuna herran sohvalta nukkumasta päällään kaikki vaatteet ja jalassaan nuo samat maiharit. Silloinkin mutaisina. No, herättyään tyyppi totesi, että onpa helppoo, kun voi suoraan niiltä sijoilta lähteä uuteen festaripäivään rymyämään. On se kätevä isäntä.

Tänään ajattelin suunnistaa itsekin festaritohinoihin. Pitää vaan käydä ensin heittämässä yksi hääkeikka. Ihanaa viikonloppua kaikille! Toivottavasti ei oo kauheen mutaista.

 

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram