Vuoden ajan joka viikko yksi kuva oman ihan tavallisen arjen tylsyydestä tai menosta ja meiningistä. 

Tässä kuvassa on kyllä erittäin arkinen meininkin. Neiti lehtikuvaaja siinä poseeraan iloisena ja energisenä eilen klo 23.58 Kirjurinluoto Arenalla. Selässä on 12 kg kamerareppu ja edessä roikkuu toinen reppu, jossa kamaa noin 6-7 kiloa. Kädessä on väsyneen ja nälkäisen naisen pelastus, sairaan herkullinen falafel-avokado -rulla.  

Takana oli tuossa kohtaa 11 tuntia festarikuvaamisen iloja ja edessä vielä matka toimitukseen ja viimeisten keikkojen kuvien käsittely. Selkä ja kädet huusivat jo armoa ja haaveilin vain ja ainoastaan sänkyyn pääsystä.

Ei mulla onneks oikeasti ollut ihan noin ankea fiilis, vaan kuva oli hieman läppä liittyen eilen pokkaamaani Positiivisin porilainen 2017 -titteliin. Koko päivän kun sain onnittelun lomassa kuulla vitsailua siitä kuinka mä en saa nyt sit enää murjottaa koko seuraavan vuoden aikana ennen kuin seuraava positiivari on valittu. Että kyllä on kuulkaa raskas titteli kantaa! :D

Tänään siis meneillään kolmas ja viimeinen Pori Jazz -kuvauspäivä. Ehdin kuvata jo mm. Erykah Badun ja illemmalla saan ikuistaa vielä Grace Jonesin. Omaksi suosikiksi tähän mennessä nousi kuitenkin upea ääninen Daymé Arocena. Kuubalaiset rytmit saivat pepun väkisinkin heilumaan ja laulaja oli aurinkoinen ja energinen esiintyjä, josta sai helposti hyviä kuvia. Yhden ehdinkin jo postata instaan.

Vaikka Porin Superviikko jo hieman väsyttääkin näin kuudennen työpäivän kohdalla, niin tämä on kyllä aina hieno viikko olla töissä!

Murjotuskuvan vatapainoksi vielä pikkuisem iloisempi otos. Siinä poseeraa siis tuore Positiivisin porilainen 2017 Pori-aiheisen kiertopalkintotaulunsa kera!  Me Naisetkin teki aiheesta pienen pätkän verkkoon. 

 

 

Kommentit (9)

Siilikissa
11/9 | 

Toi eka kuva, en kestä. :D Mut siis just tuolta Porin positiivisimman kuuluukin näyttää. Koska onhan tää Porin kesäaika ihan yhtä helvettiä: ensin ei tapahdu mitään, sit tapahtuu viikon ajan ihan pirusti ja porukkaa on ku pipoa ja kävelemäänkä ei mahdu mihinkään ja sit taas ei tapahdu mitään, roskaa leijailee pitkin katua ja ihmiset katoaa. Ja esiintyjät on taas Jazzeilla ihan väärät, viini kallista ja bajamajaan joutuu jonottamaan.

Vierailija
13/9 | 

Minkälaisia ne muut ehdokkaat mahtoi olla, jos sinä ole positiivisin porilainen? 😜

Vierailija
14/9 | 

Niinpä. Ja missä tämä äänestys edes oli, meni täysin ohi koko asia.

Valinnasta oli sentään uutinen, viidestä ehdokkaasta sai valita, kolme täysin tuntematonta ehdokasta sekä Jonttu Virta + Veera Korhonen.

GoneWithTheNails/Mirka
15/9 | 

Ei liity tähän, mutta piristää sinua! Tiesithän, että Helsingissä on syyskuun 17.päivä koiranpentu paraati! Siellä saa silitellä ja ihastella pentuja! 😄

Aba
17/9 | 

Onnittelut tittelistä,sopii niin Sinulle,ihan vaan jo näin blogin perusteella,kun en henk koht tunne.Ihanaa kesän jatkoa !!
Terkuin vakkarilukija =)

Eikku
18/9 | 

Kävin pyörimässä Porin kaduilla minäkin. Hirveesti oli sakkia ja kaikenmaailman julkkisia. Niin kovin toivoin näkeväni Porin ykkösjulkkista, eli sinua. Taatusti olisin tullut moikkaamaan. Olet ehdottomasti ansainnut tittelin positiivisin porilainen! Onnittelut siitä! Piristät päivää laajemmallekin kuin Poriin. Kiitos siitäkin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram