Vuoden ajan joka viikko yksi kuva oman ihan tavallisen arjen tylsyydestä tai menosta ja meiningistä. 

Aawww, siinä se muru keskittyneenä asettelee juhannusoluitaan järjestykseen ottaakseen niistä instakuvan. Kaikki ylimääräinen piti siivota pöydiltä ja tsekata tarkkaan, että kaikki pullot varmasti näkyvät. Ihan perus bloggaajameininki! Viimeiseksi hän kuitenkin huikkasi minulle, että "haluatko välttämättä niissä rintaliiveissäsi näkyä kuvassa?" Tulkitsin sen kyllä suorana kehoituksena siirtyä pilaamasta upeaa otosta. :D

Tää oluthomma on meidän taloudessa nykyään aika vahvasti tapetilla. Tommin veljellä on oma panimo ja se vie tuota minunkin puolisoani töihin oluttapahtumiin. Nyt kyllä annoin sille ukaasin, etten voi enää päästää häntä minnekään olutmessuille, jos se meinaa joka kerta raahata sieltä laatikollisen uusia olutlaseja niin kuin teki viime viikonloppuna Jyväskylän Olutsatamasta. Alkaa kaappitila loppua! 

Täällä on siis oluet (ja mulla siiderit) kylmässä, lihat marinoitumassa ja kakkupohja uunissa. Mun osuudeksi on jäänyt tiskaaminen, herran hoitaessa ruoanvalmistuksen ja leipomisen. Kohta lähdetään anoppilaan grillaamaan. Että kai se on siis juhannus nyt!

Ihanaa keskikesän juhlaa kaikille! 

 

Kommentit (5)

S
8/5 | 

Hah,,
Olen varmaan vuoden seuraillut blogiasi, ja tätä päivitystä lukiessani hiffasin, että miehesi kantaa samaa kunniakasta sukunimeä kuin munkin mies,, pieni on maailma!

Veera
Liittynyt2.9.2015
9/5 | 

No meidän miehet on sitten varmaan väkisinkin jonkin sortin sukulaisia keskenään. Sillä sukunimellähän ei taida olla koko maassa kuin joku 70-80 henkeä.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram