Vuoden ajan joka viikko yksi kuva oman ihan tavallisen arjen tylsyydestä tai menosta ja meiningistä. 

Musta on tullut sillä tavalla "mummo", että toisin kuin nuorena, en enää nykyään uskalla pyöräillä talvisin, vaan vaihdan syksyllä ihan suosiolla kävelyyn liukkauden saavuttua. Olen siis vähän nössö. 

Kevään yksi kohokohtia onkin sitten se hetki, kun vihdoin saa pyörän taas alleen ja liikkuminen nopeutuu ja helpottuu sen ansiosta aivan huomattavasti. Työmatkankin hurauttaa vaivaisessa viidessä minuutissa. Ja ihanaa, kun enää ei tarvitse venyttää käsiään kauppakasseja kantaessa!

Olen ehtinyt ottaa tuon kuvassa vilahtavan mummopyöräni käyttöön jo muutama viikko sitten käytettyäni sen ensin keväthuollossa, mutta sporttisempi ajopelini ei ole vielä ehtinyt ulkoilemaan. Ajelen mummiksellani siis lyhyet arkiajot kuten työmatkat, kaupassa käynnit sun muut ja toinen fillari on sitten huvin vuoksi -ajelua varten.

Tulevalla viikolla olisi vihdoin suunnitelmissa korkata myös toisen pyörän ajokausi, mutta arvelen, että pitänee aloittaa jollain maltillisella vaikka 10 km matkalla, jottei hanuri raukka ihan järkyty! 

Joko sulla on paljon kilometrejä takana tälle keväälle vai ootko rohkelikko joka pyöräilee ympäri vuoden?

 

-Kuvan Nopsa saatu-

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram