Vuoden ajan joka viikko yksi kuva oman ihan tavallisen arjen tylsyydestä tai menosta ja meiningistä. 

Jo vuoden ensimmäisessä arkikuvassa nähty isotädin pikku pötkylä on jälleen täällä! Tai siis minä olen taas pitkästä aikaa täällä kotikonnuilla ja pääsen näkemään kaikkia rakkaita perheenjäseniä ja se on ehdottomasti arkikuvan arvoinen juttu. Tai oikeastihan tämä on aina ihan juhlaa, kun pääsee kaukana asuvan perheen pariin, mutta sillä lailla lämpimän arkisella tavalla.

Tammikuisessa kuvassa tämä pieni mies vielä pötkötteli lattialla mahallaan seuraten vierestä isoveljen ja meidän muiden peliä. Nyt kolme kuukautta myöhemmin minua olikin jo vastassa vauvasta taaperoksi kasvanut tyyppi, joka viipottaa menemään hirmuista vauhtia kävelyvaunun kanssa tai huonekalujen reunoista kiinni pitäen. 

Vietin illan ihan vaan tätä pikku herraa ja hänen puuhiaan ihastellen. Miten pehmoinen onkaan pienen lapsen iho! Ja miten suloiset ovatkaan ne makkaraiset reidet! Poika raukka sai tänään reisiensä ansiosta minulta uuden hellittelynimenkin, kun kutsuin häntä useamman kerran häntä 'isotädin herkkukinkuksi'. Lupasin muistaa käyttää tätä nimitystä vielä rippijuhlissakin. 

Taaperokärryilyn ja puhelimien tavoittelun lisäksi pikku herkkukinkun suosikkipuuhiin kuuluu myös sälekaihtimien rämppääminen ja ikkunasta kurkkiminen. Miten ihana onkaan vemputtaa pikkuikkunan kaihtimien narua ees taas!

Muista kiinnostuksen kohteista mainittakoon myös vessa, jonne herra yrittää salamana syöksyä, jos ovi jää vähingossa vähänkään raolleen. Jos sinne asti pääsisi, niin siellä voisi syödä vessapaperia! Näin tänään ihan uskomattoman konttausspurtin, kun poju havaitsi avonaisen oven. Äiti kuitenkin voitti kisan, joten jäi herralta selluloosapitoinen iltapala nauttimatta. :D

On se ihana, isotädin pikku herkkukinkku

Kommentit (1)

PiP
1/1 | 

Voi että osaa olla suloinen tyyppi kuvassa! Tulee niin ikävä omaa veljenpoikaa kun lukee tätä juttua - pitääpä varata täteilyaikaa mahdollisimman pian!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram