Seurasin viime vuoden aikana Nakit ja Mutsi -blogissa Arkikuva-haastetta, jonka idean hän oli puolestaan napannut Lähiömutsilta, ja päätin nyt uuden alkaneen vuoden kunniaksi haastaa itseni samaan puuhaan. Tarkoitus on siis tämän vuoden ajan postata joka viikko yksi kuva oman ihan tavallisen arjen tylsyydestä tai menosta ja meiningistä, mitä nyt sattuu kulloinkin kohdalle osumaan.

Arkikuva-kategorian avaa kännykkäotos torstailta, kun olin käymässä isotätitettävieni luona. Olen siis viettänyt tämän viikon kotiseudullani Sotkamossa ystäviä ja perhettä tavaten. En ollutkaan ehtinyt tavata kuvassa olevaa sukumme tuoreinta tulokasta vielä aiemmin, sillä vierailin täällä viimeksi kesäkuussa, jolloin herra oli vielä äitinsä mahassa. Eilen 6 kk täyttänyt hurmuri otti kuitenkin isotätinsä tyynesti vastaan ja antautui heti halailtavaksi suoden minulle leveitä hymyjä. 

3-vuotiaan isoveljensä kanssa puolestaan pelattiin mm. Muumi-Kimbleä ja hiivittiin kurkistelemassa ikkunoista, koska ulkona kuulema vilahti punanuttuisia tonttuja. Eikö nekään malta lainkaan pitää lomaa joulun jälkeen, vaan heti aloittavat tarkkailun tulevaa joulua varten! 

Samassa seurassa vietin aikaani myös tänään. Näitä pikku muruja haluaisin ehdottomasti nähdä useammin. Ehkäpä tuleva kevät antaisi hieman enemmän mahdollisuuksia matkailla täällä kotona käymään kuin mennyt syksy.

Tähän isotätiyteen aina ihmiset tarttuvat, että kuinka se on mahdollista, että olen sellaiseksi vielä kuulema liian nuori. Mutta minulla ja isosiskoillani on sen verran paljon ikäeroa ja he ovat saaneet lapsia jo parikymppisinä, joten heidän lapsistaan 4/5 on jo ikähaarukassa 23-27, joten hyvinhän tässä on isotätiksi ehtinyt. Ja hitsi, että se onkin mun mielestä arvovaltainen titteli.

Mutta hieman kyllä tunnen itseni vanhaksi. Etenkin silloin, kun näiden lasten äiti sanoi lapsille, että "Veera on mummun sisko". Sillä silloin ei voi kyllä enää olla kovin nuori, jos on jo jonkun mummun sisko!

Kommentit (10)

Veera
Liittynyt2.9.2015
12/10 | 

Hyvinhän tuo tuntuu edelleen siinä viihtyneen. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015
15/10 | 

Niinpä. Kuin vanhaks sä nyt sit ittes tunnetkaan?!?

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Haituva
16/10 | 

Voisithan olla sisaresi lasta nuorempi, jolloin olisit jo syntynyt tädiksi ja ehtinyt ehkä isotädiksi jo kouluvuosina. Jospa silloin lapset eivät olisi päässeet tädin kanssa baariin, koska täti oli vielä lapsi mutta isotädin kanssa sitten pääsikin, kun täti oli vain muutaman vuoden vanhempi. Antaa ihmisten ihmetellä. Ennen tämä ehkä oli vain yleisempää, kun perheissä oli nuorimman ja vanhimman välillä helposti parikymmentä vuotta tai ylikin. Useampikin saattoi olla täti, setä tai eno jo syntyessään. Saati sitten tällaisella ikäerolla kuin sinulla on tätinä ollut.

Veera
Liittynyt2.9.2015
17/10 | 

Jep, näinhän se on. Mullakin on yks kaveri joka on suoraan syntynyt tädiksi. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015
19/10 | 

Mullakin on ekan tätitettävän kanssa ikäeroa vaan 7 vuotta! 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram