Vuoden ajan joka viikko yksi kuva oman ihan tavallisen arjen tylsyydestä tai menosta ja meiningistä. 

Oikein aito tilannekuva valokuvaajan elämästä.  Kaatuilevat lamput kuuluvat yleensä tuulisiin miljöökuvauksiin, jos ei ole ketään assaria kiinnipitelijäksi, mutta sattuu sitä näköjään toisinaan sisätiloissakin. Ehdin onneksi nappaamaan kiinni, joten vältyttiin minkään hajoamiselta.

Välillä voi mennä viikko tai parikin, etten tee yhtään kuvauskeikkaa vaan pelkästään kaikkia muita töitä, ja kuvaukset mulla painottuu enimmäkseen lehtihommiin ja erilaisiin yrityskuvauksiin. Tällä viikolla tuli kuitenkin pitkän tauon jölkeen palattua studioon lapsikuvauksen merkeissä ja tehtyä myös tässä kuvassa käynnissä oleva pin up -henkinen muotokuvaus.

Ja vitsit kun olikin tosi kivaa vaihtelua ikään kuin palata vanhoihin hommiin! Hieman tuli jopa sellainen olo, että olisipa kiva, jos olisi itsellä studio käytössä, mutta omaa tilaa yksin en kyllä ole kiinnostunut hankkimaan. Se olisi liian kallista ja käyttöaste jäisi kuitenkin melko pieneksi. Mutta joku kimppastudio kyllä hieman kiinnostelisi. Pitänee tiedustella freelancer kollegoideni kiinnostusta asiaan. 

Tänään loppuilta menee tuon eilisen pin up -kuvauksen otosten parissa. Jos pitkästä aikaa harrastais oikein kunnon Photoshop-hinkkausta!

 

 

 

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram