Vuoden ajan joka viikko yksi kuva oman ihan tavallisen arjen tylsyydestä tai menosta ja meiningistä

Tajusin sunnuntaina illalla, että kääks, viikon arkikuva on postaamatta, mutta olin siinä vaiheessa jo niin poikki, että piti unohtaa bloggaaminen. Joten tässä nyt uuden viikon aluksi siis viime viikon arkikuva.

Viikko oli melkoista reissaamista ja pitkiä työpäiviä. Tein kaksi parin päivän reissua Helsinkiin ja eilen puolestaan ajelin työkeikalle Vaasaan. Perjantain ja lauantain messutyöpäivien välisen yön majoituin Scandic Paasi -hotellissa, jonka hieman synkän oloisesta huoneesta kuva on. Hotellielämästä on tullut työreissujen myötä lähes joka viikkoista arkipäivää, mutta jaksan silti useimmiten olla innoissani astuessani uuteen kivaan hotellihuoneeseen. 

Hotellissa ihanaa on se, että voi ottaa ihan vaan rennosti sängyssä löhöten ja Netflixiä tuijotellen ilman, että tuntee huonoa omaatuntoa koneessa odottavista pyykeistä, tiskipöydällä lojuvista tiskeistä sun muista kotona silmille hyppäävistä tekemättömistä hommista. Parasta on, jos löytyy vielä kylpyamme. Silloin nappaan jonkun akkainlehden käsiini, laitan naamion kasvoille ja rojahdan lillumaan lämpöiseen veteen. 

Perjantaina Paasiin päästyäni olin kylläkin niin poikki matkustamisen ja messupäivän jäljiltä, että kaaduin vain meikit pestyäni suoraan petiin. Mukava sänky ja pehmoiset lakanat takasivat niin hyvät unet, että onnistuin aamulla sammuttamaan herätyskellon ilman heräämistä. Onneksi kuitenkin näin unta myöhästymisestä ja havahduin kauhuissani siihen ja ehdin kuitenkin hyvin töihin.

Scandic Paasi oli ihan jees, mutta tykkään Helsingissä enemmän modernimman ja siistimmän oloisesta Scandic Parkista!

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat