Ai että, tämä postaus sisältää lähes raivostuttavan monta itserakasta kuvaa bloggaajan pärstästä. Mutta, kun oli niin nättipäivä, ja kiva uusi huulikiilto sopi hienosti yhteen neuletakin kanssa, niin pitihän sitä taas räpsiä kuvia. Ja samalla pääsen esittelemään teille mun viikset! Nuo karvat, joista koitan olla välittämättä, mutta huonoin tuloksin.

Heti, kun sanoin niistä viiksistä, niin aloin taas miettimään, että niitä huomaa tuskin kukaan muu kuin minä itse. :D Mutta siis, mä olin itsekin ihan täysin asiaa tiedostamaton ja pienistä mustista haivenista häiriintymätön aina siihen saakka, kunnes kerran laskeuduin makuulleni kosmetologin hoitopöydälle kasvohoitoa varten ja sen naisen eka kysymys oli, että "vahataanko viikset?" 

En ollut koskaan ajatellut, että noita muutamia karvoja suupielistä tarvitsisi alkaa poistamaan, mutta hämmennyin naisen kysymyksestä niin, että vinkaisin vain varovasti "joo". Kosmetologilla taisi olla vahat näpeissään jo ennen kuin sai minulta vastauksen, niin muutamassa sekunnissa hän ehti jo tekemään työnsä.

Eipä siinä muuten mitään pahaa, mutta herkkä ihoni reagoi siihen operaatioon lykkäämällä koko ylähuulen ihan hirveälle näpylle ja punoittavalle ihottumalle seuraavien päivien ajaksi, että se näkyi kuulkaa melkoisesti kauemmas kuin viikseni ikinä.


Seuraavalla kerralla uskalsinkin vastata saman kosmetologin vahaus-kysymykseen jyrkän ein ja totesin, että ne näkyvät vain ihmisille, jotka pääsevät mua tosi lähelle. Ja jos ollaan niin lähekkäin, että näkee mun viikset, on ehkä jo jotain muutakin ajateltavaa. :D 

Siitä lähtien kuitenkin olen aina tasaisin väliajoin miettinyt pitäisikö mustimpia viiksiä kenties nyppiä. Ajatus iskee päähäni lähinnä silloin, kun eksyn suurentavan peilin ääreen. Tai, kun otan naamastani tällaisia lähiksiä. Mut sit mä alan pelkäämään klassisesti, että jos nypin, niin sit ne ehkä kostaa ja kasvaa vaan vahvempina ja mustempina takaisin!

Mut siis voi luoja, ne on muutama hassu karva ja näin sitä on taipunut niistä ahdistumaan, kun on riittävästi kaikenmaailman Veet-mainoksille ja vahauksen himoisille kosmetologeille altistunut. 

Mitenkäs teillä, onko jo Movember?

Tän postauksen pointti piti kyllä olla kymmenen hassun karvan sijaan tämä itseäni kovasti ihastuttanut Essencen huulilakka. (tuote saatu)

Olen viime aikoina intoillut usemmistakin Essencen tuotteesta ja ne vaan tuuppaa tasaisesti kaikkea kivaa markkinoille. En ole törmännyt tämän Cubanita-kesäkokoelman tuotteisiin lainkaan missään kivijalkaliikkeessä, vaikka tulee merkin myyntihylly aina Tokmannissa ja Cittarissa käydessä kyllä tarkistettua. Mutta verkosta Cubanita-kokoelmaa löytyy aiakin pretty.fi:stä.

Tykästyin siis kovasti tähän paksuun Wet Look Lip Laquer -huulilakkaan sekä marjaisan sävynsä että paksun ja peittävän koostumuksensa vuoksi. Jo yksi sipaisu peittää hyvin ja kahdella kerroksella saa syvemmän ja hieman viinyylisen lopputuloksen. Lakka myös pysyy huulilla montaa peruskiiltoa paremmin olematta kuitenkaan överitahmea. Tämä on väriltään niin mun syksyyn sopiva, että paljon käyttöä luvassa.

Ekaa kertaa neuletakki päällä kuukausiin, nytkö se syksy on täällä???? Koko asu luvassa huomenna!

Kommentit (14)

Vierailija
15/14 | 

En nää kyllä mitään viiksiä vaikka koitin zoomailla ! XD korvien välissä taitaa olla

Veera
Liittynyt2.9.2015
16/14 | 

No niinpä!! 😂😂😂
Aika usein nämä omasta mielestä "kaameet kauneusvirheet" on just siellä korvien välissä.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Shrek
17/14 | 

Ihan samaa kriiseilen aina itse peilin edessä, mutta eipä niihin muutamaan haiveneen kai kukaan muu huomiota kiinnitä. Mulle vaan tulee kesäisin pisamia ja mm. nimenomaan ylähuuleen, joten viiksiefekti on taattu vaikka miten nyppisi ja vahaisi :D

Veera
Liittynyt2.9.2015
18/14 | 

Hyvä etten ole ainoa lähes näkymättömistä haivenista kriiseilijä! 😄

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

HPöllö
19/14 | 

No en minäkään kyllä mitään viiksiä nähnyt, vaikka kuinka yritin tihrustaa, joten huoli pois! 

Mun murheeni on kesäisin vaaleat ihokarvat käsivarsissa: ne ei häiritse talvella kun käsivarret on valkoiset kuin kananjalat, mutta kesällä kun ruskettuu, niin on sellainen vaalea karvapeite käsivarsissa. Kukaan muu ei muka nää niitä. Tai sitten niitä mustia säärikarvoja jotka ihan varmasti paistaa kilsan päähän :D 

Joo-o, siis mä oon tällanen metsäläinen...jos on tällainen viileä kesä kuin nyt eli tarvii enemmänkin pitkiä housuja kuin lyhyitä (mä en oo löytänyt mulle sopivaa kolttua, mä tarvisin sut tänne apuun) ne sääret jää huonolle pidolle. Sitt kun tulee helle, niin ne mustat säärikarvat pamahtaa esille ja kukaan ei tosiaan muka nää niitä :D :D Pah. 

Ja sitten on YKSI AINOA..."partakarva". Se on juuri se jonka olen joskus pinseteillä nyppäissyt pois ja sille on (en halua pelotella) käynyt just niin kuin sä sanoit: se kasvaa aina vaan vahvempana ja vahvempana takaisin. Siitä on sanonut ukolle, että jos se ikinä, ikinä jättää sanomatta, vaikka näkee sen siinä ja ollaan lähdössä jonnekin, niin avioliitto on koetuksella ;) 

On meidän naisten elämä karvojen kanssa kyllä joskus vaikeeta.... 

Veera
Liittynyt2.9.2015
20/14 | 

Mulla on kans se yksi saakelin partakarva!! Ja se onnistuu aina salakavalasti kasvamaan, niin et bongaan sen leuastani vaan jossain tietynlaisessa valossa just kun olen jossain täysin pinsettien ulottumattomissa. Esim juhlissa tms. Ja sit se yks karva ahdistaa ihan suunnattomasti, kun ei saa sitä sormin pois. 😂

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Minnis
21/14 | 

Minäpä olen hommannut useammat pinsetit, käsilaukusta löytyy aina yhdet, olenpa missä tahansa! Kyllästyin ahdistumaan töissä ja juhlissa. Kurittomista karvoista väärissä paikoissa 😊

Veera
Liittynyt2.9.2015
23/14 | 

Miks sua häiritsee jonkun toisen ihmisen kynnet? Mua ei haittaa omat kynteni yhtään, hyvä ne on olla olemassa, vaikka edea lyhyet.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Saara
24/14 | 

Ei näy viiksiä, mutta Essencen meikkeihin kyllä. Ihan asiasta kukkaruukkuun: tuosta Vierailijan kommentista tuli mieleeni, että opetan 6-vuotiasta poikaani kohtaamaan elämän väistämättömiä mätäpaiseita. Jättääkkö heidät huomiotta vai pitäisikö heidän saada juuri se huomioi, jota he niin kipeästi kaipaavat? Haasteellinen kasvatustehtävä....

Miia
25/14 | 

Täällä toinen "viiksivallu" :D Sheivaan itte viikset ja leukakarvat pois aina sillon kun alkaa itteä ärsyttää. Oon kokeillu nyppimistä ja vahaamista ja siinä ne vaan kasvaa aina samanlaisina uudelleen. Joten ainakaan omalla kohdallani mitään villiintymistä ei ole havaittavissa vaikka partahöylää välillä käyttääkin :) Muut tuskin kiinnittää huomiota paitsi sitten kun itse alkaa näpläämään sitä partakarvaansa :D :D

Hennnna
26/14 | 

Ei näy viiksiä ei ja kiiltokin passaa mainiosti! :) Ihailin noita täällä Oulussa ihan kaupassa, mutta olivat vähän liian villejä omaan huulimeikkailuun. Oli sinistä ja pinkkiäkin tuon lisäksi!

Mutta ymmärrän ajoittaisen karva-ahdistuksen, vaikka viiksiä en bongannutkaan. Nimittäin pari vuotta sitten miehen kainalossa loikoillessa tämä tuumasi, että minulla on poskessa karva ja oli pyyhkäisevinään sen pois. Katsoin peiliin ja karvasta ei jälkeäkään. Useampi päivä myöhemmin oltiin sitten hississä ja siinä valossa paljastui, että kyllä siinä vain karva kasvaa :D Reilu sentin mittainen valkoinen haituva! Miehen nauraessa metsästin karvaa kylppärissä aikani, kunnes sain nyppäistyä sen pois. Vieläkin mies muistuttelee poskiparrasta ja tuleehan noiden varalta joskus tuijoteltua itseään peilistä pari ylimääräistä sekuntia :D

OtherPipsa
27/14 | 

Mun viikset on vaaleat, untuvaise, niitä ei oikein huomaa muuta kuin talvella kovalla pakkasella, huurtuu :) en sheifaa.

PiP
28/14 | 

Mä huomasin vaan makeen huulipunan ja korvikset - on tästä ikänäöstä jotain hyötyä :-) Toi puikko pitää kyl hommata!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat