Että voikin pukeutuminen tuntua vaikealta nyt, kun vaatetta olisi suotavaa olla päällä mahdollisimman vähän. Huomattavasti helpompaa on kerrostaa itsensä lämpimäksi talvipakkasilla kuin pukeutua mukavasti nyt helteellä. 

Kuluneella viikolla olen useana päivänä turvautunut noihin pliseerattuihin toppeihin, joita minulta löytyy useammassakin värissä. Ne ovat löysiä ja sopivasti avonaisia, jotta saisin edes hieman toivomaani päivetystä. 

Saman topin viininpunainen versio pääsi mm. mustan hameen pariksi ja yhdistin sitä myös leopardikuvioiseen röyhelöhameeseeni. Torstaina hiippailin kuitenkin isänmaallisesti sinivalkoisissa.

hame - Ellos / toppi - H&M / sandaalit - Gabor / laukku - Rebecca Minkoff / korvikset - Viaminnet (saatu)

Mulla on ollut valkoinen farkkuhame ennenkin, joskus siinä vuosituhannen vaihteessa. Ja nyt melkein heti perään taas! Jotenkin vaan tämä pitkä kuuma kesä sai kaipaamaan vaaleaa hametta, joten nappasin kiinni tähän Elloksen alessa noin kympin maksaneen joustavaan denimhameeseen.

Tämä on taas niitä vaatteita, jotka ovat yhtä aikaa ihan kamalia ja kamalan ihania. Jokin mua siinä naurattaa ihan hirveästi ja ajattelen, että 'ai kauhee', mut samaan aikaan kuitenkin valkoinen hame sopii näihin paahtaviin kesätunnelmiin aivan täydellisesti. 

Olen nukkunut viimeiset kolme yötä meidän parvekkeella ja todennut, että en palaa sieltä sänkyyn ennen kuin nämä helteet ovat ohitse. Ei siellä parvekepesässäkään toki viileä ole, mutta ilma vaihtuu ja aamuyöllä voi ihan hetkeksi tulla jopa olo, että haluaa kiskoa peiton päälleen. Nyt taidan siirtyä partsille katsomaan Netflixistä pari jaksoa The Fallia ennen yöunia. Hitsin hyvä rikossarja!.Siinä Gillian Andersonin näyttelemä naispoliisi jahtaa sarjamurhaajaa jota puolestaan näyttelee kohtuullisen komea Jamie Dornan. Suosittelen!

Kommentit (2)

Uusi seuraaja986
3/2 | 

Mun täytyy tähän todeta, että olet kyllä upean näköinen, tyylikäs mimmi! Olen iloinen, että löysin blogisi, on kiva nähdä, että me ”ihmisen kokoisetkin” voidaan olla tyylikkäitä vaikka toisin luullaan 💛 Saako udella kuinka pitkä olet?

Veera
Liittynyt2.9.2015
4/2 | 

Olen tällainen hyvin keskimittainen suomalainen naisihminen, eli 167 cm.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram