Tänään on ollut monella tavalla hyvä päivä. Työt pitivät sisällään mahtavat kuvaukset, joissa minun osani oli olla kameran edessä. Minusta oli loihtimassa kaunista juuri toivomani meikkaaja (Heidi Reponen) ja koko paikalla ollut tiimi oli aivan loistava.

Poseeraminen oli jälleen hurjan hauskaa ja ensi vilkaisun perusteella kuvat onnistuivat tosi hyvin. Olisipa ihanaa, jos saisi leikkiä mallia useamminkin. Ja ilokseni sain tänään kuulla, että pääsen tämän saman projektin pariin vielä toistekin. Nyt on innostunut ja iloinen olo.

Odotan ihan hirmuisesti, että pääsen kertomaan teille kunnolla mistä huikeasta jututsta onkaan kyse! Mutta hetki pitää vielä odottaa. Pakko oli kuitenkin nyt jo päästä tämän verran hihkumaan, kun pitkästä aikaa on sellainen oikeasti tosi kiva fiilis. Pitkän pitkän alakulon ja hiljaisten aikojen jälkeen on vaan hienoa edes hetkellisesti sanoa, että nyt hymyilyttää. On onnistunut olo. 

Mielestäni tämä hyvä fiilis näkyy myös näissä illalla ottamissani asukuvissa.

Olen hotelli-ihminen ja niitä on tullut koluttua täällä Helsingissäkin varsin laajalla otannalla. Tälle työreissulle otin kuitenkin vaihteeksi Airbnb -asunnon hotellihintojen huidellessa tympeän korkealla.

En koe houkuttelevana ajatuksena mennä kenenkään vieraan ihmiseen kotiin (en mielellään pyöri myöskään kavereiden nurkissa majailemassa), mutta onneksi Airbnb:stä löytyy myös yritysten tarjoamia asuntoja tai sellaisia yksityisten vuokraamia asuntoja, jotka on riisuttu henkilökohtaisesta omaisuudesta. 

Tällä kertaa löytyi niin viihtyisä ja kiva kämppä loistavalla sijainnilla, että buukkasin tämän saman asunnon itselleni taas parin viikon päähän. 

Olenkin nyt sitten viettänyt pitkän päivän jälkeen ihanaa rauhallista "koti-iltaa" tässä muutaman päivän majapaikassani. Hotellissa asuessa olisin suunnannut syömään johonkin ravintolaan, mutta nyt hain ruokatarvikkeita tänne asunnolle enkä edes yrittänyt kysellä itselleni illallisseuraa.


Housut - Only/Jacqueline de Yong 

Toppi - Weekday

Espadrillot -Macarena

Korvikset - Aarikka

Rintaliivit - Elomi

Loppukesän ihanimpien kenkien tittelin saa elokuun alussa Jyväskylän reissulta ostamani pehmoiset mokka-espadrillot. Olin kaipaillut yksinkertaisia mustia kesäkenkiä jo hetken ja nämä löytyivät Donna-nimisen putiikin alehyllystä. Täydelliset. Nahka on todella pehmoista ja paksut pohjat antavat perustöppösille hieman ilmettä. Kunpa näitä tarkenisi vielä käyttää muutaman viikon!

Päällä oli tänään ihan vain tällainen lämpimän päivän rento matkustusasu, mutta ihan kivan näköinen kokonaisuus tämäkin.

Viimeiset pari viikkoa olivat melkoista haipakkaa, kun päällekkäin pyörivät vielä Satakunnan Kansa kesäduunit ja lisänä omat keikat. Tämä ilta olikin ensimmäinen hetkeen, kun saatoin ihan vaan olla stressaamatta mistään. Mikä ihanan helpotuksen tunne siitäkin. Yritinkin nyt siis hetken aikaa vaan nautiskella tästä pitkästä aikaa kepeästä, iloisesta ja kuplivasta tunteesta. 

Olen siis vaan fiilistellyt tätä kämppää, lojunut sohvalla lueskellut kuvauksista mukaan saamiani lehtiä ja herkutellut mm. tummalla suklaalla ja lempimarjoillani vadelmilla. 

Merkittäköön tämä päivä siis kirjoihin iloisena, kepeänä ja kutkuttavan kuplivana päivänä. Auringon säteenä pitkän pimeän jälkeen. Kivojakin asioita tapahtuu. Ja stressittömiä ja suruttomiakin hetkiäkin on edelleen olemassa.

 

Kommentit (4)

Pikkuserkku ❤️
1/4 | 

Ihana kuulla❣️Itsellä on alakuloa- elämä vaatii juuri nyt liikaa tai ainakin siltä tuntuu... Mutta ehkä tuollainen päivä odottaa jo nurkan takana. 🤩

Vierailija
2/4 | 

Wau, todella upeita kuvia ja  upea asu myös. Kuvista näkyy, että sinulla on hyvä päivä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram