Mun eka meshpaita löytyi Seppälästä vuonna -96 ja mä käytin sitä mm. rippimekkoni alla (joka oli vaaleansininen ja kukallinen :D ).  Tuo paita kohtasi loppunsa revettyään pesukoneessa, mutta mamma paikkasi suuren menetyksen tuomalla Milanosta tuliaisiksi Calvin Kleinin läpikuultavan ihanuuden. Tuo kyseinen teeppari oli yksi lempivaatteistani koko lukioajan ja se taitaa olla minulla edelleen nostalgia-arvonsa vuoksi tallessa.

Enpä arvannut tuon ysärimateriaalin mentyä muodista ja lempivaatteen käytyä pieneksi, että 20 vuotta myöhemmin löytäisin itseni jälleen pukeutuneena meshiin. Mutta tässä sitä nyt ollaan just sen näköisessä koltussa, jollaisia lukioikäisenä kuolasin minulle tulleesta Seventeen-lehdestä.

Yksi suurimmista haaveistani pukeutumisen saralla oli tuolloin lukioikäisenä myöskin kirkkaanpunaiset maiharit, mutta aikana ennen nettikauppoja ei tuollaiset haaveet ihan hetkessä toteutuneetkaan. Ekat punaiset nilkkurini löysin sitten vihdoin kesällä 2002 Italian reissulta ja voi sitä riemua!

Nyt kun katselen tätä ysäriä henkivää asua, niin en tiedä pitäisikö olla huolissaan vaiko riemuissaan, kun näyttää, että asiat ei ehkä sittenkään ole muuttuneet kauheasti kahdessa vuosikymmenessä. :D Ihan kyllä mielenkiintoista nähdä montako kertaa elämän aikana ehtii oman nuoruuden kamppeet tulla uudelleen muotiin. 

mekko - H&M / alusmekko - Seppälä / takki - Cubus / maiharit - Dr. Martens / korvikset - Aarikka (saatu)

Tässä H&M Divided-malliston mekossa yhdistyvät nyt siis näppärästi teiniaikojen suosikkimateriaali ja tämän kevään hitti, kirjailut. Yllätyin muuten iloisesti, että tästä oli saatavilla koko 46, kun minusta tuntuu, että Dividedin vaatteissa on ainakin aiemmin koot loppuneet 44:ään. Mutta nyt kun selailin enemmänkin tuota valikoimaa, niin näyttäisi siltä, että aika monia tuotteita on saatavilla kokoon 46 tai XL saakka. Hyvä juttu!

Olen yleensä hyvin hyvin varoivainen ja arka käyttämään mitään vaatteita, missä on jotain huomiota herättäviä yksityiskohtia rintojen tienoilla. Onneksi tämän mekon ruusut on sijoiteltu siten, että oikeastaan vähän hämäävät huomiota itseensä alleviivaamatta tissien olemassaoloa.  

Ei teiniaikoijen muotiin palaaminen saa mua näyttämään 17 vuotiaalta, mutta hienostihan tää look pukee tällaista 35 vuotiastakin! Mut vaikka kuinka muodin kiertokulku onkin vääjäämätön, niin kyllä mä sen uskallan luvata, että niitä 2000-luvun alun lantiofarkkuja ei mun päällä tulla näkemään. Niiden aika oli silloin 30 kiloa sitten. :D

 

Kommentit (23)

Vierailija
24/23 | 

Mä kyllä tykkään tuosta asusta. Eniten mua miellyttä tuo huulipuna. Tosi hyvä sävy.

Veera
Liittynyt2.9.2015
25/23 | 

Juu toi on kyllä hyvä peruspunainen! Lumenen True Passion huulikynä sävyssä 06 kyseessä. Sävyn nimi on ihanasti Häikäisevä kauneus. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
28/23 | 

Paremmalta tää sun päällä näyttää kuin tuon h&m kuikelon mallin päällä. Mutta mun aivot vaan silti vastustaa, johtuu juurikin tuosta itse eletystä edellisestä kierroksesta. Menee vilunväreitä kaikista noista kirjailuista ja mesh kankaasta yms. mikä on taas kuuminta hottia. Ei vaan pysty :D

Viimenen kuva upea! Ja upea muutenkin, vaatteesta huolimatta :)

Veera
Liittynyt2.9.2015
29/23 | 

Mä olen nyt niin moneen kertaan joutunut huomaamaan, että aikansa kun katselee, niin alkaa moni aiemmin yökötystä aiheuttanut vaate näyttämäänkin hyvältä. Ei siitä oo kauaa, kun kaikki ysärihommat puistatti itseänikin. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015
31/23 | 

Tää oli kyllä omasta mielestäkin tosi makee asu! :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
32/23 | 

Nuo pidemmät hiukset sopii sinulle todella hyvin ja mekko on myös tosi hyvä!

Veera
Liittynyt2.9.2015
33/23 | 

Mä itsekin oon sitä mieltä, että tää tukka on kivan näköinen näin auki, mutta siltikin mä viihdyn enempi hiukset kiinni pidettyinä. Tää vaan tuntuu oudolta tällainen naamalla roikkuva karva. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
34/23 | 

Kyllä näköjään kannattaa blogissa kysellä vähän kaiken perään, kun nyt olet saanut lahjoituksena nuo Aarikan mustat korvikset :)

Veera
Liittynyt2.9.2015
35/23 | 

No kuule niinpä kannattaa. Olen korvakoruistani hyvin iloinen! En tosin kysellyt näiden perään täällä blogissa, vaan otin ihan suoraan yhteyttä pr-toimistoon.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sande
36/23 | 

Voi nuo Martensit, huoh... Mä olen nyt monta vuotta niistä haaveillut ja nyt viittä vaille valmiina niitä tilaamaan, kun osais päättää, ettäkö nuo punaiset vai turvallisemmin mustat vai vieläkö lykkään peräti tilausta. Osaat varmaan heittää kokosuositusta, jos oma koko on 36-37, ettäkö kumman klikkaan ostoskoriin vai vielä isompi?

Veera
Liittynyt2.9.2015
37/23 | 

Jos olet kokojen välissä, niin sanoisi, että ota isompi, eli 37. Mun koko on yleensä kengissä 37, mut mulla on kahdet Martensit kolmesta kokoa 38 ja ne on mulle paremmat kuin ne mun 37 kokoiset.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Nina
39/23 | 

Niin kaunis tuo viimeinen kuva! Mä en ymmärrä miten sä saat näin onnistuneita kuvia itselaukaisimella. Tahtoo kans oppia! Ja tietenkin ensin kannattaisi hankkia se kaukolaukaisin että voi edes yrittää...

Veera
Liittynyt2.9.2015
40/23 | 

Niin siis mullahan on käytössä se Olympuksen OI Share -appi puhelimessa, eli enemmän kuin pelkkä kaukolaukaisin. Mut pystyy siis sommittelemaan kuvat helposti, kun näkee kuvan koko ajan luurista.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015
42/23 | 

Sopii varmasti, ihanhan se on jokaisesta itse kiinni, minkä pistää sopimaan. Kunhan nyt viittasin tässä omaan ikääni, kun sen nyt pystyin itse toteamaan, että hyvin toimii vaikken enää ole teini. En mitään ikäsyrjintää tässä näe. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

atomi
43/23 | 

Mitä ripsiväriä sä käytät? Taivutatko ripsesi vai kaartuvatko ne luonnostaan? Tuo viimeinen kuva on kyllä ihana:) Mekkokin pukee sinua, varsinkin kun maiharit tasoittaa tuota materiaalin hepenemäisyyttä( en vaan keksinyt parempaa sanaa..)

Juha
45/23 | 

Näytät todella upealta! Punaiset ruusut natsaavat hyvin mustan kokonaisuuden kanssa. Ja pidemmät hiukset kehystävät kauniisti sinun kasvojasi!

Veera
Liittynyt2.9.2015
46/23 | 

Kiitos! Tykkäsin itsekin tästä lookista tosi paljon. :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram