Eikös se ole ihan normaalia, että pukeutuu sen mukaan, että sopii väreiltään tilaan, johon on menossa? :D Mulla oli tänään yhden yrityksen henkilöstökuvaukset Porin Puuvillan vanhassa generaattorihuoneessa ja ajattelin keikalle lähtiessäni, että tuo petroolin värinen pitkä huitulatakki varmaan sopisi tuonne ympäristöön aika nätisti. Ja oikeassa olin! Tuli siis työpäivän päätteeksi otettua vielä ihan harvinaisen kivan näköiset asukuvat.

Sormet syyhyää myös melkoisesti käydä päivän duunikuvien kimppuun, sillä nekin näyttivät kamerasta katsottuna aivan sairaan hyviltä. Mielenkiintoinen,  rauhallisia pintoja sisältävä miljöö, kaunis luonnonvalo ja tyylikkäitä naisia kameran edessä, niin eihän niillä eväillä oikein voi mennä pieleen. 

Tämän päivän asu on oiva osoitus siitä kuinka saman värin eri sävyjen yhdistäminen toimii. Jos ei mustaa lasketa, niin en muista juurikaan pukeutuneeni aiemmin päästä varpaisiin yhteen väriin, mutta tämä three shades of blue on kyllä todella kiva yhdistelmä ja valkoiset kengät tuovat kokonaisuuteen kaivatun ripauksen raikkautta. Monta sinistä vaatetta on siis mahdollista yhdistää myös näyttämättä Kaarina Suonperältä. :D

Tämän asun myötä alkoi kiinnostamaan myös useamman punaisen sävyn yhdistäminen. Pitääkin ehdottomasti silmäillä syksyiset viinin- ja marjanpunaiset sävyt vaatteissa tuollainen yhdistely mielessäni. Tää on niin mahtavaa, kun on päässyt irti siitä ikuisen mustan kierteestä! 

farkut-HM+/t-paita -J.Lindeberg/takki-Marks & Spencer/kengät-Ten Points/korvikset-Poola Kataryna

 

Kommentit (10)

Veera
Liittynyt2.9.2015
12/10 | 

Mulla tuli mustaa käytettyä taas enempi kesällä ja syksyä kohti tuntuu jälleen piristyvän. Rohkeasti vaan väriä päälle!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Mami
13/10 | 

Jostain syystä toi sininen ei ole vielä napannut, farkuissa ainoastaan. Mutta näyttää hyvältä, eli kokeilemisen arvoiselta :)

Veera
Liittynyt2.9.2015
14/10 | 

Sitä mieltä minäkin olin vuosikausia, mutta sitten kun asia jonkun yhden juuri passelin sävyn kautta aukesi, niin sinistä on hiipinyt kaappiin enemmänkin

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Aa
15/10 | 

Mulla petrooli on aina kuulunut syksyyn siinä missä monilla (vai luulenko vain?) viininpunainen tai poltettu oranssi. Joten tää bloggaus tuli kuin tilauksesta, aika kaivaa esiin kevyet syysneuleet.

Valkoiset kengät ja korvikset + huulipuna pinkkeine sävyineen on makeat, tykkään! Etenkin tuo huulipuna on aivan ihana.

Mulla petroolin kaveriksi valikoituu usein pinkkiä, sähäkkää tummaa lilaa tai jopa lepardia-gebardia. Lila ja eläinkuosit on yleensä iso no-no mulla arkipukeutumisessa, mutta jotenkin petrolin kanssa kaikesta vaan tulee astetta asiallisempaa? Voisin jopa kuvitella lounasshoppailureissulta mukaan kirvonneet leopardikirjavat jegginsit (puollustaudun, minua yllytettiin ja joukossa tällaset hyvät ideat aina tiivistyy) ja petrolin neuleen töihin...

Veera
Liittynyt2.9.2015
16/10 | 

mäkin olen huomannut, että pinkki on aika kiva kaveri petroolille. En ole kyllä uskaltanut vielä korviksia enempää yhdistää, mutta ehkäpä voisi kokeilla isomminkin.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
17/10 | 

Toi asu sopii niin hyvin keskenään, etten edes huomannut että siinä on kolmea eri sinisen sävyä, ennen kuin huomautit :D Toimii todella hyvin siis!

Veera
Liittynyt2.9.2015
18/10 | 

Mä itsekin vähän säikähdin, kun asian huomasin peilistä katsoessani. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
19/10 | 

Voi että kuule, nyt en tiedä minne olisin silmäni laittanut... tarkemmin katseeni. Niin paljon herkkuja tässä(kin) postauksessasi. Ensinnäkin kaunis katseesi ja hymysi, ne tavoittivat minut ihan ensin. Sinisen eri sävyt näyttävät tosi hyviltä päälläsi ja sitten vielä tuo mahtava ympäristö. Kertakaikkisen upea tunnelma näissä kuvissa. Kaikki niin kohdallaan. Tosi hyvä mieli tuli tästä.

Minä päräytin kesällä itseni koko valkoisiin, jollaista ei ole ennen tapahtunut. Siitä sitten avautuivat mieleni sopukat vastaanottamaan muitakin samaa väriä olevia asukokonaisuuksia. Niin että ilo irti värikokeiluista. Uskon että hyvä niistäkin tulee.

Ihanaa syksyn jatkoa Veera!

terveisin

Oikeasti aikuinen

Veera
Liittynyt2.9.2015
20/10 | 

Oi kiitos, kirjoitit niin kauniisti! :)

Minä kans kesällä pukeuduin ekaa kertaa ikinä valkoiseen mekkoon! Oli todella vapauttava fiilis, kun uskalsi.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram