Viime viikkoina koettujen aurinkoisten kesäpäivien määrään nähden olen kyllä viettänyt ihan liian vähän aikaani uimapuku päällä. Jos lämpimät säät jatkuvat vielä viikonloppuna, niin meinaan kyllä tehdä korjausliikkeen. 

Oma uikkaritilanteeni on on ihan hyvä, sillä omistan kaksi rantsuhommiin passelia kokouimapukua, joista pidän kovasti edelleen. Tämä kesä mennään siis tällä HM+ -malliston nyöriuikkarilla ja Aqua Rosan värikkäällä uimapuvulla. Mutta, jos teistä jollakin on vielä uimapuvun etsintä meneillään, niin kokosin tähän hieman tärppejä simmareista, joista löytyy kokoja meille plussille.

 

Yksinkertaista yhdellä värillä

1. Ellos, koot 38-52 / 2. HM+, koot 44-54 / 3. Mango Violeta, koot S-XXL (n.40-50) / 4. HM+, koot 44-54 / 5. KappAhl XLNT, koot L-2XL / 6. Michael Kors, Zalando, koot 46.54

Elloksen topatuin kupein varustettua Majken-uikkaria (nro 1)  löytyy myös punaisena ja mustana ja muutamalla eri kuviolla. Oman nyöriuikkarini tyyliä tarjoaa tänäkin kesänä HM+ (nro 4) ja myös Mango Violeta (nro 3).

 

Kukkia ja kuvioita

 

1. Klingel, koot 44-66 (kupit B-D) / 2. Hell Bunny, EMP, koot XS-4XL / 3. Ellos, koot 42-58 / 4. Cellbes, koot 36-50 / 5. Actuelle, Prisma, koot S-XXL / 6. Junarose, koot 42-54

Jos kaikenmaailman naruviritelmät ja muut muotivillitykset eivät uimapuvuissa kiehdo, niin kannattaa ehdottomasti tsekata Klingelin valikoima. Siellä on paljon esimerkiksi Maritim-merkin perusuikkareita melko perinteisin värein ja kuosein. 

Itselleni uusi havainto oli, että EMP:ltä löytyy myös uimapukuja. Klikkaa itsesi sinne, jos pin up -tyyli tai vaikkapa Motörhead -uimapuku tuntuu omalta jutulta. 

Tässä linkattujen liikkeiden ja merkkien lisäksi on mainittava, että myös Zizzin valikoimiin tuli hetki sitten uima-asuja!

Onko sinulle unelmien uimapuku jo löytynyt?

Kommentit (8)

Minnea
1/8 | 

Tänä vuonna yritän ehkä mennä vielä kaapista löytyvillä, mutta on kyllä ilahduttavan paljon kauniita plussakokoisia uikkareita tarjolla!
Mulla on ollu samat aatokset, sillä just eilen vinkkailin blogissa parhaimmista plussakokoisista uikkareista ;)

Vierailija
2/8 | 

Itse etsiskelen istuvaa tankinia, sujuisi tuo wc käynti helpommin🤔 . Plussakoon uikkareita kyllä löytyy mutta isorintaisena useimmissa Kuppikoko loppuu D:hen, E- cup kokoja vaikea löytää.

Veera
Liittynyt2.9.2015

Joo, eihän nää kokouikkarit ole iso rintaiselle todellakaan helppoja. Itselleni ainakin on aina liian pieniä tisseistä, mutta hyvin olen rantsureissut silti pärjännyt. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

TiinaN
3/8 | 

Vielä kun löytäis kokouimapuvun kaarituilla. Muita en näillä riippurinnoilla edes harkitse.

Vierailija
4/8 | 

Joo, missä puvussa olisi hyvä tuki rinnoille? Kunnon kuppi/kaarituki on niin tärkeä etten myöskään harkitsisi muita.

Hanna Hoo
5/8 | 

Myös yvetellä löytyy kivoja ainakin näin pienempirintaiselle plussakokoiselle!

SariKa
6/8 | 

Juuri tänään sain hakea tilaamani Zizzin paketin. Sieltä löytyi ihanat pallobikinit. Kaarituellinen yläosa ja vyötärömallinen alaosa. Olinpa ihastunut!

Anni
7/8 | 

Ihania! Oon vuosia haaveillut sopivasta kokouikkarista, mutta muotojen lisäksi valintaa hankaloittaa pitkä selkä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram