Edelleenkään ei ole löytynyt suosikkimerkkini Prima Donnan liivien voittanutta. PD:n pari mallia (Madison ja Deauville) ovat ne joita multa pitää löytyä alusvaatelaatikosta koko ajan siitäkin huolimatta, että maksavat pirulaiset melkein satasen. Mutta ei vaan ole samaa 5/5 arvosanaa minulta saavia tukevia, mukavia ja kestäviä itselleni passeleita liivejä löytynyt, vaikka olen vuosien aikana testannut merkin ja mallin jos toisenkin.

Toki minä tykkään monen muunkin merkin liiveistä,  mutta eri syistä. Joitakin hepeneitä ostaa kivan ulkonäön vuoksi käytettäväksi silloin tällöin, jotkut liivit puolustavat huonommallakin yleisarvosanalla paikkaansa, koska sopivat juuri jonkin tietyn vaatteen alle. 

Nyt kuitenkin on löytynyt yksi liivi, jota voin lämpimästi suositella loistavan hinta-laatu -suhteensa vuoksi. Ainakin muutaman viikon käytön perusteella nämä pääsivät laajan rintsikkakokoelmani top 3 -listalle!

Nämä Marks & Spencerin toppaamattomat kaarituetut täyskuppiliivit maksavat Suomen M&S-myymälöissä 34,95 €. Meinasin lentää pyrstölleni nähdessäni hinnan. En muista montaakaan kertaa saaneeni minkäänlaisia rintsikoita noin edullisesti kotimaasta, muuta kuin joskus jostain superalesta. Ja tässä saa tuolle 35 eurolle todellakin vastinetta. 

Sain samat liivit kerman värisenä Marks & Spencerin pressitilaisuudesta aiemmin syksyllä ja tykästyin malliin siinä määrin, että kävin ostamassa nämä mustatkin. Eivät nämäkään niitä postauksen alussa mainitsemiani ikisuosikkiliivejäni vielä voita, mutta 35 € ja 90 € liivit nyt jo lähtökohtaisestikin painivat hieman eri sarjoissa, joten en sitä odottaisikaan. Mutta sen voin kyllä sanoa, että kaikista käyttämistäni, nämä M&S:n tissinkannattimet ovat perusliivien alle 50 € hintakategorian aatelia. 

En ole näitä nyt ehtinyt tietenkään käyttää vielä niin kauan, että olisin perillä kuinka kestävästä tuotteesta on kyse. Sen näkee vasta ajan kuluessa. Mutta ainakin istuvuus ja mukavuus on näissä todella kohdallaan ainakin omalla kohdallani. Ja ulkonäkökin arkiliiveiksi oikein kohdallaan. Nätit, muttei mitään ylimääräistä hörsötystä. Omassa koossani kiinnityshakasia on kolme kpl, kuvien mukaan kuppikokojen alkupäässä hakasia on kaksi. 

Tätä liiviä on olemassa kokoon UK H saakka, eli meikäläisittäin I-kuppiin. Itselläni näissä koko 38G eli tutummin 85H. Ja tätä mallia siis saatavilla ainakin Helsingin myymälästä. Mikäli on varma omasta koostaan, niin toki M&S:n brittiverkkokaupastakin pystyy tilaamaan. Itselläni ainakin menee tuo koko yksiin juurikin vaikka Prima Donnan liivikoon kanssa, joista käytössä sama 85H. 

My boob approve! 

Kommentit (3)

Teetee

Ostin itse nuo samat liivit vajaa vuosi sitten M&S: n alesta ja täytyy kyllä kompata. Ihan parhaat liivit!

Vaulis-46

Oletko kokeillut Lumingerie'n nettikauppaa? Ihania alusvaatteita, liivejä, bodyja, uima-asuja yms...Minulle ( koko 90M) tämä kauppa oli pelastus! Lähetin mitat ja kas! vastattiin heti! Antoivat vaihtoehtoja mistä valita, ja nyt olen tyytyväinen liivi - ja uimapukuasiakas! Tosin ei ihan halvemmasta päästä, mutta vertailun kestää! Usein myös tarjouksia..ja toimii Suomessa! Terveisin blogisilukija Vaula

Veera
Liittynyt2.9.2015

Juu, mulla on useammatkin lumingeriesta ostetut ja saadut liivit. Monet täällä blogissakin näkyneet. Esim Gorseniaa ja Scantillya. Ne kuitenkin enemmän itselle sellaista hepeneosastoa kuin jokapäiväisen arjen käyttöliivejä. Monta merkkiä toki heidänkin valikoimista vielä kokeilematta. Esim Elomista olen kuullut paljon hyvää.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 35-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram