Niinkuin jo taannoin kirjoitin, että tämä vuoden alku on mulle aina jotenkin erikoista aikaa. Aina iskee joku päälle, ja lujaa. Tänä vuonna ensimmäisenä päätin tämän vartalonmuokkausprojektin. Voi kuinka ihanaa olisi tilata vaikka stylepit.comista uusi keskivartalo eikä puputtaa tässä muovikiposta kuivaa joskus eilen- tai toissapäivänä tehtyä ruokaa, jota on grammalleen oikea määrä. Tai pyytää suoraan Victoria´s Secretin bäkkärillä uusi bäkkäri itselle. Tekiskö se sit musta onnellisemman, varmaan. Mutta ehkä pystyn tällä lättänälläkin elämään. 

No ensi viikon lauantaina, kun koittaa tämä paljon puhuttu syntymäpäiväni, niin olen toivonut lahjaksi irtokarkkipussia aamupalalle :) :) (ja älkää nyt ymmärtäkö tätä mun ruokien punnitsemista väärin, minä en tee elämästä liian vakavaa, syön karkkia silloin kun huvittaa ja sitten taas skarppaan). Samana päivänä juhlimme myös hyvän ystävämme pyöreitä vuosia, joten kyllä spinnigpyörä rullaa alkuviikon kovaa tahtia, jotta timanttinen lauantai saa sitten tulla. Tässä kultaisilla reunuksilla olevassa haavekuvassa on tietenkin pieni musta-aukko; vesirokot, korvatulehdukset, oksennustaudit ym ihanat ovat varsin kerkiäväisiä saapumaan viikossa. Siis käsidesipullo kulkee asevyöllä koko viikon.

Jumppahommien lisäksi on tietysti uudistettava myös kotia. Odottelemme uutta sänkyä saapuvaksi ja sen myötä makkarimme täytyy tietysti tapetoida. Kalusteista osa saa jäädä, eikä aviomieskään vielä lähde kiertoon. Myös lasten kevätvaatteet, IIKK, saa pistää uusiksi. Tilasinkin jo yhden herkkuparin noille palleroille. Toisella takki, toisella haalari <3 Mä olen aina tiennyt olevani kevään ihminen, kaiken uuden luominen saa mut syttyyn raikkaasti.

Mulla on näiden kaikkien vimmojeni kanssa ollut niin kiire koko ajan, etten ole ehtinyt täälläkään käydä. Vaikka on nytkin kaikenlaisia hommia tulilla niin virtaa tuntuu riittävän. En ole varmaan ajatellut koskaan aiemmin, että miksi aina vuoden vaihteessa tehdään kaikkia hölynpölyn lupauksia. Se on uusi mahdollisuus, kaikki alkaa ns. alusta, tai siltä musta ainakin nyt tuntuu. Paljon ihania asioita tapahtuu tänä vuonna. 

Nyt vaan uuteen viikkoon rennon letkeellä meiningillä! Yritän laittaa noita ruokajuttujakin taas pitkästä aikaa seuraavalla kerralla. Aina on mielessä napata kuva, kun jotain teen, mutta sitten nälkäiset suut tulevat. 

Maikku

Kommentit (0)

Seuraa 

Elämän mutkia ja äitiyden vaiheita. Tässä blogissa pohdiskellaan elämää sieltä ja täältä, tuu mukaan!

contacts: maikku.y@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2018
Tammikuu