Ihana talvi!! Meidän valokuvaaja-ystävä Outi pyysi minua ja kolmeveetä viime sunnuntaina leikkimään lumeen ja mehän mentiin. Saatiin parit ihanat kuvat otettua läheisellä pellolla. Outi oli kuvaamassa myös meidän tyttären kastetilaisuuden ja todellakin voin suositella lämpimästi. On ihanaa välillä saada kunnon kuvia, ettei ne oo pelkästään iPhonella räpsittyjä ja sadalla eri filtterillä pilattuja. Tutustu Outin töihin: http://www.aaltophotography.net/

 

Eilen minä, perus maanis-depis olin niin onnellinen, kun aamulla ulkoilimme täydellisessä talvisäässä. Aurinko paistoi ja poskia punotti. 

Ja tänään meillä oli uhmaikäisten kolmevuotiaiden askartelukerho. Se oli hauskaa! Mä oikeasti nauroin vedet silmissä välillä. Lapsen tunteidenkirjo päivän aikana, tai siis tunnin aikana on valtava. Mietin äsken, että ei oo kyllä ihme, että meidänkin uhmis nukkuu päivisin kolmen tunnin unia, kun sehän flippaa tunnin aikanakin ainakin kymmenen kertaa. Niin ei ole ihme jos vähän vässää välillä. Istuttiin ystäväni kanssa pöydän ääressä askartelun päätteeksi, ja puhuimme, että kuulosuojaimet olis paikallaan. Me askarreltiin siis poikien kanssa joulukalenterit. Ensin sormiväreillä pahviin kuusipuu. Sitten väritettiin tulitikkurasiat punaisiksi ja lopuksi liimattiin boxit puuhun ja numerot vielä päälle. Kalenterin yllätykset ovat sitten tarroja, pastilleja ym. mitä noihin saa sopimaan. Oltiin tosi tyytyväisiä lopputulokseen, siis me äidit. Taiteilijat juoksivat jo palomiesasuissaan, silmät kiinni ympyrää. Tänään oli hyvä päivä. Onnellinen päivä, kaikkine kiukkuineen. 

Kommentit (0)

Seuraa 

Elämän mutkia ja äitiyden vaiheita. Tässä blogissa pohdiskellaan elämää sieltä ja täältä, tuu mukaan!

contacts: maikku.y@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2018
Tammikuu