Yhteistyössä Hoitola Preventio (http://www.preventio.fi/)

 

Eilen pääsin vihdoin kauan odottamaani hierontaan ja hoitoon Hoitola Preventioon. 

Kuulin kaverilta vinkkiä tästä paikasta ja sen palveluista, ja olen onnellinen, että varasin itsekin ajan. Olen varsinkin männä viikolla ollut kovinkin stressaantunut ja herkillä, niin tämä oli enemmän kuin oikea hetki päästä rentoutumaan. 

Hoitava henkilö, ilmapiiri ja musiikki tekivät minusta erittäin rentoutuneen hetimiten. Tajusin jännittäväni hetkittäin, mutta sitten keskityin vain hengittämiseen ja tunsin kuinka kehoni alkoi tuntumaan raskaammalta, mutta samalla kevyemmältä. Miten hän osasikin tehdä minulle sellaisen tunteen. 

Hierotin jälleen jalkani, koska se on kyllä ihan parasta kun kintut eivät kiristä. Lisäksi otin LPG-hoidon jaloille. Se auttaa mm. lihaksia palautumaan nopeammin ja saattoi minulla olla myös pieni toive kosmeettisista muutoksista taustalla. Ladies, you know?;) Kertoja tosin pitää toistaa ennenkuin bikinipylly on valmis, ja ehkä myös jokunen kyykky käydä salilla tekemässä, mutta tästä on hyvä jatkaa. 

Kokolailla käynti oli ihana ja seesteinen. Koin itseni todella onnelliseksi kun poistuin sieltä, ja olisin halunnut rojahtaa riippumattoon loppupäiväksi tai vaikka vesisateeseen nurmikolle, kunhan vain olisin saanut pitää sen tunteen. Teinkin päätöksen, että säästän kaikki mahdolliset pennoseni ja panostan kehon, sekä mielen huoltoon seuraavat kuukaudet. Ehkä sen aika on viimeistään nyt. 

Käykäähän Facebookissa tykkäämässä Hoitola Prevention sivuista, siitä saattaa olla jotain hyötyäkin sinulle!:) Hoitolan tarjoamien palveluiden kirjo on laaja, mielenkiintoinen ja ennen kaikkea erilainen. Kannattaa kokeilla!

Rentouttavaa viikonloppua,

Maikku

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Elämän mutkia ja äitiyden vaiheita. Tässä blogissa pohdiskellaan elämää sieltä ja täältä, tuu mukaan!

contacts: maikku.y@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2018
Tammikuu