Istahdin tänään alas yhtäkkiä, kun tajusin, että olen viettänyt taas koko jumalan päivän keittiössä. Keittiö ja ruoka ohjaa elämäämme suurella kädellä ja valtavalla haballa. Lasten kaikki rutiinit rakentuu ruoka-aikojen ympärille. Ja minä rakastan rutiineja. Aamusta se heti alkaa, tällä hetkellä kivaa on se, että saamme viettää rauhallisia aamupalahetkiä koko perheen voimin, mutta on siinäkin taas duunia enemmän. Varsinkin kun minä haluan sitten laittaa vähän efforttia usein ja väkertää mitä milloinkin. Häpeäkseni myönnän, että LÖYSIN kaapistani mehustimen viime viikolla. Olen tässä tovin jo pyöritellyt ajatusta sellaisesta, mutta huhheijaa, onneksi en lähtenyt kaupoille. Kun yhtäkkiä aloin googletteleen häälahjaksi saamaamme monitoimilaitetta ja guuggelin mukaan siinä mukana tuli myös mehustin. Availin kaappeja hetken ja totesin, että siellä peränurkassahan se reppana kököttää. Lähti sitten raikkaasti KAIKKI sinne mitä kaapista löysin. Se on mahtava keksintö, vaikkakin kovin työläs puhdistettava käytön jälkeen. Mutta kyllä sain poikien suupielet ylöspäin, kun eilen aamulla väänsin Joe and the Juicen Pick me up -tyyliset mehut aamupalalle. 

Vaikka mehulaitteeni on vienyt sydämeni, niin silti tänään keittiön kanssa suhteemme alkoi rakoilemaan. Rätti kädessä, tiskiharja tonne, huuhtelen, kuivaan, mitä seuraavaksi syödään, mitä huomenna syödään....mitä mitä mitä. Jatkuvaa pyörimistä neliön kokoisella alueella. Sitten kun olin manannut asiaa tovin niin tajusin, että tämähän on ihan "uravalinta" kysymys. Mutta silti. Ja sitten onkin jo ilta ja kauhulla mietin taas, että sitten kun tästä herään niin se sama alkaa alusta. Tällaisista "ongelmista" on välillä kiva kirjoittaa, kun niillä ei ole oikeasti mitään tekemistä Ongelmien kanssa. Ne ovat yhden huurupäisen päivän pohdintoja. 

Viime päivät ovat muutenkin menneet aika kotikeskeisesti, kun laitoimme kotimme myyntiin vajaa viikko sitten. Elämme siis jännittäviä aikoja. Tavallaan on kivan rauhallinen tunnelma, kun suunnitelmamme ovat avoinna. Moni onkin kysellyt, että mihin ollaan muuttamassa, mutta vastausta kysymykseen en tiedä, se tekee tilanteesta tavallaan aika kutkuttavaakin. Ehkä tämä on sitä elämistä ja sen meininkiä. Nyt kun on tsäänssit niin pakko ottaa kaikki ilo irti. Vuoden päästä minun palattua töihin alkaa se normi puurtaminen ja tämä vuosi on enää muistoissa, nyt täytyy siis antaa palaa. Eikös?  

Pick me up By Maikku:
2dl MANSIKOITA
1 BANAANIA
4 OMENAA
sekaan jäämurskaa tai -paloja. Naaaaa'aaam!!! 

Ja hei, otan mielelläni mehureseptejä vastaan, laita kommenttikenttään tai suoraan sähköpostiin, kiitos!

Maanantaiterkuin,

Mehu-Maikku

Kommentit (0)

Seuraa 

Elämän mutkia ja äitiyden vaiheita. Tässä blogissa pohdiskellaan elämää sieltä ja täältä, tuu mukaan!

contacts: maikku.y@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2018
Tammikuu