Tiedätkö, kun yrität ottaa selfietä, mutta ruudussa näyttää olevan se Oldify- app pysyvästi päällä. Siis en tiedä koenko tämän jotenkin muita rankemmin, mutta mun naamasta kyllä näkee sen, että parikymppisyys on mennyttä, niinku WAY BACK! Ja se ei tunnu hyvältä! 
Toisaalta en ihmettele jälkiä, koska aktiivivuosien aikana ei olleet noi ihonhoitoseerumit ekana ostoslistalla. Jännä kyllä! Enkä mä varmaan olis uskonut, jos joku olis sanonut mulle, että ton elämän muuten näkee jo vajaan 10v. päästä sun naamasta. Mitä!! Eihän tässä nyt näin pitänyt käydä. Ja nyt, kun mun otsassa on myös noi kolme ryppyä, eli miehestäni ja lapsistani tulleet niin alan vakavasti harkita joko botoxia tai otsatukkaa. 
Viime viikolla uutisoitiin, että naiset kritisoi itseään n. 8 kertaa päivässä, mutta en usko tuohon. Mulle riittää ainakin ihan hyvin kerta-kaks ja saan itseni niin masentuneeksi, etten edes kävele enää peilin ohi sinä päivänä. 
Eli olisko jotain ikääntyvälle iholle (+29) tarkoitettuja seerumi-vinkkejä? Tai keinoja millä saan poistettua jo Senssin 10-tiistain aikaiset kulumat ohimoilta? Apua! 
Sitten kun taas selätän nämä firstworldproblemit niin voin keskittyä sen turvatalon perustamiseen. 

Ps. Uusi elämäni on lähtenyt oikein mallikkaasti käyntiin. Puntari väpätti koko viikon tiuhaan tahtiin, enkä syönyt kuin kerran mäkkäriä :) :) 

Terkuin, good-old-mäkkäri-maikku
 

Kommentit (0)

Seuraa 

Elämän mutkia ja äitiyden vaiheita. Tässä blogissa pohdiskellaan elämää sieltä ja täältä, tuu mukaan!

contacts: maikku.y@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2018
Tammikuu