Aloitin tämän ajatusteni selkeyttämisprojektin reilu kuukausi sitten ja olen koukussa. Vähäisen, mutta pelkästään positiivisen palautteen ansiosta rohkenen tehdä seuraavan moovin. Siirrän kirjoittamaan tänne menaiset.fi -osoitteeseen, jotta tarinani tavoittaisivat muitakin elämästä nauttivia ihmisiä. Kirjoitan mm. pohdintojani ja yritän löytää niihin aina lopulta ratkaisun. Aiemmin olen kirjoittanut osoitteessa http://maikkuy.blogspot.fi/. Siirrän sieltä suosituimman postaukset tänne, tämän ensimmäisen jälkeen. Loput jätän sinne, mutta käythän lukemassa nekin, jos koet olevasi kiinnostunut. Pidän sitä auki vielä tovin.

Kirjoitan usein pilke silmäkulmassa, välillä tosin silmäkulmassani on myös kyynel. Haluan jakaa kanssanne iloja ja suruja, hyviä reseptejä ja ajatuksiani äitiydestä.  

Olen hieman alta kolmekymppinen, kahden lapsen äiti ja yhden miehen vaimo. Olen tällä hetkellä kotirouvana ja päiväni kuluvat yövaatteissa ja villasukissa, juoksutrikoissa ja lenkkareissa tai farkuissa ja saappaissa. Rakastan ruoanlaittoa. Pidän pihahommista. Kaipaan lisätunteja päiviin. En juurikaan pidä siivoamisesta, mutta osittain olen sen suhteen (lievästi) neuroottinen. Ai niin ja rakastan myös kuivausrumpua. Haaveilen omakotitalon rakentamisesta ja oikean korkuisista työtasoista. Olen mielestäni liian pitkä ja vartaloni kiinteyttäminen on ikuisuusprojekti, koska rakastan myös karkkia. 

Antakaa rohkeasti palautetta, sitä kaipaan, koska olen ihan rookie tässä hommassa. 

Welcome to my world!

Maikku

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Elämän mutkia ja äitiyden vaiheita. Tässä blogissa pohdiskellaan elämää sieltä ja täältä, tuu mukaan!

contacts: maikku.y@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2018
Tammikuu