Day 1
Eihän tässä mitään ole kun osaan olla niin lunki enkä ota ressiä mistään lyhyestä ajasta ilman miestä. Kai mää ny pärjään! 
Day2 
Ei huolta huomisesta. Kolmevee lähti mummulaan viettämään iltaa. Minulla läjäpäin likkoja kylässä<3
Day 3
Kaikki hyvin edelleen. Muskarin jälkeen päivä kavereiden kanssa, ilman päiväunia ja kaikki meni silti hyvin! Eihän tässä oo mitään ihmeellistä. 
Day 4
Puhelut isin kanssa alkaa oleen aikamoista temppuilua. Kolmevee reagoi--> purkaa sen siskoonsa. Oho! kun kantapää osuu ohi mennessä. 
Day 5 
Pinna kiristyy. Kolmevee ei vastaa kutsuttaessa ja kieltäytyy ruokailemasta. Vauvakin itkeskelee. Ja minä myös.  Onneksi vierailu ystävien luona helpotti kaikkien oloa. 
Day 6 
Lapset nukkui 12h yöunet! Hyvä mieli, mutta nyt alkaa väsyttään. Söin mitä sattui ja tuli morkkis mut se lähti kyllä viimeistään kolmannen jäätelön kohdalla. Sit en enää jaksanut välittää. Kolmevee halus mummulaan yökylään, sai luvan mennä. 
Day 7 
Heräsin klo 8.30 ja tirppa 9.30! Silti olen väsynyt. Enää yksi yö. 
Day 8 
VIHDOINKIN! 

Kyllä tämmöinen tottumaton on rikki siitä, kun puoliso on poissa VIIKON! Vaikka meillä meni kokonaisuutena hyvin niin silti otan mielelläni apukädet vastaan. Taas kerran polvistun teidän kaikkien yksinhuoltajien eteen. Voisinpa lähettää suklaakakut kaikkien oville ja ruusut vielä kaupanpäälle. 

Kyllä kaksin on kivempaa! 
 

Kommentit (0)

Seuraa 

Elämän mutkia ja äitiyden vaiheita. Tässä blogissa pohdiskellaan elämää sieltä ja täältä, tuu mukaan!

contacts: maikku.y@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2018
Tammikuu