Huhhuh, kauan on aikaa siis, siitä kun viimeksi..olen kirjoittanut. Olen ollut liian kiireinen nauttiessani "uudesta elämästäni". Minulta siis leikattiin helmikuun alussa vähän huonoimpia osia pois ja nyt olen uudella kierroksella, uusilla tavoilla. Ja hommat skulaa! Olen nähnyt ystäviä, syönyt ravintoloissa, käynyt elokuvissa ja ottanut ilon irti joka hetkestä. Ja nyt, se siitä. Nyt kohti tulevaa. 

Eilen siivosin pihaltamme 100.000 keppiä, jotka poikamme on kantanut mistä milloinkin mukanaan. Hän kiintyy keppiin sen löytämishetkellä ja kotiin päästäessä se puinen kapistus lentää kuin Juri Gagarin ja sinne jää. Katselin siinä kyykkiessäni pihaamme ja istutuksia ja sain pienen aivoinfarktin miettiessäni tulevaa retkeäni Pinsiön taimistolle. Tarkoituksena on myös pukata pienehkö terassin laajennus hetimiten ja on mulla pari muutakin ideaa mitä toi piha vielä kaipaa. Ja deadline kaikille muutostöille on luonnollisesti asap! Kesä huipentuu suuriin puutarhajuhliin ja sen jälkeen töihin paluuseen. 

Töistä puheen ollen. Olen nyt tullut maaliin tässä nykyisessä työssäni. Vaikka olen ollut "saikulla" tästä kotiäitiydestä viikkoja ja jopa kuukausia niin silti, olen nyt done. Nämä viimeisimmät viikot jotka olen saanut elää täysillä (eli siivota, kokata ja pyykätä) ovat tuoneet mieleeni palkkatyöni. Tuon ihanan rahoitusalan, jossa kaikki seuralaiseni nostaa itse vaatteensa lattialta, pukee itse, syö itse, eikä kaada maitomukeja tai muuta sen sellaista. Kun näinä päivinä iloitsen tyhjistä roskiksista tai kiukuttelen kuivausrummulle, kun se paskiainen taas jätti kosteaksi pyykit (mitä järkee siinä on jos joudun anyway ripustaan ne pyykit narulle), niin haaveilen jo siitä, kun starttaan autoni elokuisena aamuna ja jätän kaikki kotihommat taakseni kokonaisiksi 8h. Enkä halua edes ajatella niitä iltoja, kun silmä poskella yritän suorittaa kaiken. 

Aikansa kutakin ja nyt tämä aika alkaa olemaan täynnä. Ehkä loppuvuodesta kadun näitä sanojani, ehkä en. 

Peace everyone,

Maikku

 

 

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Elämän mutkia ja äitiyden vaiheita. Tässä blogissa pohdiskellaan elämää sieltä ja täältä, tuu mukaan!

contacts: maikku.y@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2018
Tammikuu