No ei se 30 sittenkään ollut niin paha. Sairaus meinas viedä voiton h-hetken lähentyessä, mutta pienillä vippaskonsteilla selvisin viikonlopun juhlallisuudet, jotka olivat osittain minulle täysiä yllätyksiä.
Lauantaille oli sovittu illallinen ystäväpariskunnan kanssa ja se meni ihanasti. Olimme neljä aikuista, kaikessa rauhassa, kun meidän (yhteensä) neljä lasta olivat hoidossa. Se ilta rentoutti mieltäni ja hymyillen pistin illalla silmät kiinni.
Seuraavana aamuna lähdin hakemaan lapsia mummulasta, kun olimme sopineet brunssin kummipojan ja hänen vanhempiensa kanssa. Olin huonovointinen ja tuskaillen pakkasin lapsia autoon. Keittiössä oli vielä sata hommaa kesken ja mieheni käyttäytyi oudosti. Nauroin hänen hämmentäville jutuilleen, kunnes näin erikoisia liikkeitä pihalla. Sitten ovikello soi ja sieltä tulikin iso määrä ystäviä juhlimaan. Olin aivan ihmeissäni. Jalkojani alkoi hapottamaan ja pää meni pyörälle. Huono olokin väistyi johonkin, koska päivän jaksoin todella hyvin enkä kärsinyt mistään. Söimme ihania ruokia, nauroimme ja nautimme. Ja olihan minulle tilattu vielä kosmetologi tekemään jalkahoitoakin. Miten upeeta se oli!! Siinä röhnötin sohvalla, kun jalkojani kiillotettiin. Se oli mahtavaa, kertakaikkiaan! 

Virallinen syntymäpäiväni olikin vaikeampi, olojeni puolesta. Tilanteen vakavuudesta kertoo se, että täytekakkuni meni pilalle ja itkun saattelemani se lensi roskikseen. Onneksi edellisenpäivän brunssilta jääneet kakut maistuivat sukulaisille, tai ainakin toivottavasti maistuivat:)

Edellisen elämän hyvästely ja uuden aloittaminen sujui siis kaikista huolista huolimatta hyvin. Olen suht ok tämän uuden numeroni kanssa, vaikka nyt kun lääkärissä olen kuullut "nainen, kolmekymmentä vuotta..." tekee mieli huikata väliin, että "niin siis huomaatteko, että ihan juuri vasta täyttänyt 30".

Eiköhän tämä tästä... 

Maikku

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Elämän mutkia ja äitiyden vaiheita. Tässä blogissa pohdiskellaan elämää sieltä ja täältä, tuu mukaan!

contacts: maikku.y@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2018
Tammikuu