Omasta, puhtaasta halusta tehty suosionosoitus SalonSirulle. 

"Samalla mä haluun että ihmiset uskaltaa uskoo siihen omaan juttuun, olla rohkeita. ei kannata pelätä virheitä ja epäonnistumista. Niitä tarvitaan usein paljon mutta jos selviät niistä yli niin edessä on jotain hienoa. Ja mä haluan viestittää kuinka kaunista tää elämä oikeesti on. 

Luotin että mun eteen tulee mahdollisuus, josta mä tiedän heti mihin mä haluan tarttua. Annoin elämälle mahdollisuuden tuoda mun eteen sen. Kun näin Ojakadun liikkeen, sanoin kaverille että tossa se on, otin ikkunasta puhelinnumeron ja soitin siihen. Tiesin, että se on siinä." -Siru

Kampaajalla käynti on ihanaa. Uusi, freesattu kuontalo luo mahtavan fiiliksen ja nainen lähtee kampaamosta aina vähintäänkin yhtä pörhistellen kuin Gisele Bündchen New Yorkin fashion weekin catwalkilla. 

Oman luottokampaajan löytäminen on tosin hankalaa. Entisessä elämässäni etsin hyvää karvojen siistijää kauan. Sitten vihdoin reilu 10v. yksi parhaista ystävistäni valmistui alalle ja etsintä päättyi luonnollisesti siihen. 

Sitten tasaisesti noin 2kk välein vietämme hänen kanssaan tiukat 3h oikoen hikikiehkuroitani. Olen aiheuttanut kampaajalleni harmaita hiuksia enemmän, kuin hän on ehtinyt vastaavia minulle värjäämään, mutta edelleen hän ottaa minut avosylin vastaan. Hän on rautainen ammattilainen ja jaksaa aina hymyillä. 

Ystäväni kollegana toimi pitkään eräs daami. Erityinen daami. Heti ensitapaamisesta lähtien olen ihaillut hänen hersyvää luonnettaan ja kykyä luoda jotain uutta, sekä sitä nopeaa puhetapaa. Kerron hänestä nyt vähän enemmän. 

Hän on poikkeuksellinen nainen, joka rakastaa elämää. Hän on täynnä luovuutta eikä pelkää käyttää sitä työssään. Hän kertoo oppineensa kaikista tarinoista ja ihmisistä joita on lähes kaksikymmentä vuotta kestäneen uransa aikana tullut vastaan. 

Hän on boheemi ja rempseä tyyppi joka uskoo, että elämä vie sinne minne pitääkin. 10 vuotta sitten elämä vei hänet pienelle kadunpätkälle, jota läpi kävellessään hän päätti, että jos joskus oman liikkeen perustan, niin tänne se tulee. 

Nyt vappuna 2017 tällä pienellä, supersöpöllä kadulla vietettiin uuden kampaamon avajaisia hyväntekeväisyyshengessä. Juhlakaluna toimi Siru Salon omistama SalonSiru. Yrittäjän lisäksi liikkeessä työskentelee myös tämä edellä mainittu ystäväni, Annika. 

Tänään olin ensimmäisen kerran asiakkaana kyseisessä paikassa. Tunnelma oli juuri sellainen kuin sen odotinkin olevan. Kampaamo on söpö, soma ja soljuva. Sisustus on ajanmukainen ja hortensiat poikineen saivat minut rakastumaan siihen tilaan. Ymmärrän siis hyvin miksi Siru halusi juurikin sen paikan itselleen. 

Yrittäjänä hän haluaa antaa aidon kuvan kaikesta tekemisestä, niin myötä- kuin vastamäessä. Hän haluaa tuoda enemmän inhimillisyyttä maailmaan, koska kokee sen olevan tällä hetkellä kadoksissa. 

Kun kysyn häneltä viisivuotissuunnitelmaa, hän ei kaiva esiin liiketoimintasuunnitelmaa vaan vastaa, että ei ole varma missä silloin on, mutta sen tietää, että elää omassa luovassa maailmassaan, kauniiden asioiden ja ihmisten parissa❤️

Uskon tämän olevan sitä "rakkaudesta lajiin".

Tunteita ja Tuulihattuja jatkaa vahvojen suositusten antamista tällä, varaa aika Sirulle tai Annikalle, tulet varmasti iloiseksi. 

www.salonsiru.fi

 

 

ps. 

Kampaamon tiloissa on nähtävillä Linda Huhtisen sanataide- ja kuvataidenäyttely "Kasvottomat Rakkaat". Näyttely on erittäin koskettava, raastava ja pysäyttävä, aiheena siis perheväkivalta. Kampaamon avajaisissa tytöt tekivät kaikille halukkaille vappukampauksia joista vapaaehtoinen maksu lahjoitettiin perheväkivaltatyöhön. Suuri hatunnosto. Ja  vähintäänkin yhtä suuri hatunnosto myös näyttelyn tekijälle. 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Elämän mutkia ja äitiyden vaiheita. Tässä blogissa pohdiskellaan elämää sieltä ja täältä, tuu mukaan!

contacts: maikku.y@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2018
Tammikuu