Arki on lähtenyt rullaan tasaisen kankeasti. Kun perheessä on enemmän lapsia kuin aikuisia (you know:)) on elämä varsin haastavaa, kun yksi vanhempi ei saa nostaa 1kg painavampaa kuuteen viikkoon. 
Kelatkaa arkisia askareita, niin jokseenkin helposti tulee kilo täyteen. Oikeastaan ei voi tehdä mitään muuta kuin tsiikailla puhelinta ja valittaa. Ja sehän tuo muille perheenjäsenille hymyä huulille. 
Vielä kolme viikkoa tätä tekemislakkoa edessä ja luultavasti hermo menee kolme kertaa useimmin kuin tähän mennessä. 
On sekin jännää, että toisinaan valitan kun elän elämääni rätti oikeassa kädessä ja imuri vasurissa ja nyt valitan, kun en voi tehdä niin. Jos nyt voisin, niin ikkunatkin olisi jo pesty, ainakin kertaalleen. 

Tekemislakon päättymistä enemmän odotan tulevaa kevättä, suurella sydämellä. Meillä on suuret suunnitelmat pihan varalle ja minulla on mahtipontiset suunnitelmat juoksukenkieni varalle. Tuleva kevät ja kesä tulee olemaan käänteentekevä.. sitä tulee olemaan myös elokuun 1. päivä jolloin minun pitäisi palata töihin 2v 6kk äippäloman jälkeen. Huh! 
Nyt ei onneksi enää tarvitse pelätä huomista, nyt voi jo odottaa sitä. Vaikka sairaalakeikat eivät ole tältä vuodelta vielä ohi, niin silti olen onnellinen, iloinen ja helvetin kiitollinen tästä hetkestä. 

Menneenä viikonloppuna on kantautunut kamalia uutisia korviini monesta eri suunnasta. Suuri suru on kohdannut montaa perhettä, voimia heille! 
Niiden tapahtumien ajatteleminen saa arvostamaan tätä omaa ja kultaista elämää entistä enemmän. Omat kokemukseni männä vuonna ovat olleet meille helvettiä, mutta nyt nekin ongelmat tuntuvat pieniltä. 
Pasmat ovat sekaisin monella taholla tällä hetkellä. 

Tekemislakot ja pulleat kortisoniposket sikseen ja kohti seuraavaa hetkeä. 
Muistakaa haaveilla!

Maikku

Kommentit (0)

Seuraa 

Elämän mutkia ja äitiyden vaiheita. Tässä blogissa pohdiskellaan elämää sieltä ja täältä, tuu mukaan!

contacts: maikku.y@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2018
Tammikuu