Onnellisimpia hetkiä ovat..

..Kun poikani kysyy spontaanisti vointiani, se tuo niin hyvän mielen, koska näen silloin edessäni lähimmäistä rakastavan ihmisenalun. Vaikka tiedän hänen olevan tunteikas ja perhekeskeinen, nuo hetket herättävät minut uudelleen ja saa silmäni säihkymään. Poikani muistuttaa itseasiassa pikkuveljeäni kovasti. Hän on yhtä tunteellinen ja perhettään arvostava ja rakastava. Ja myös hänen kohdallaan suojeluviettini on suurimmillaan, aina. 

..Kun tyttäreni katsoo minua silmiin, ottaa tutin pois suustaan ja sanoo "äiti, pipi" ja toistaa tämän muutaman kerran. Vaikka en ole onnellinen pipistä, enkä siitä, että hän tajuaa sen, mutta siitä olen että hänkin jo vajaa kaksi vuotiaana osaa jakaa ymmärrystä perheenjäsentä kohtaan. Näen hänen silmistään ikävän. Ikävän joka välittyy puhelimen näytön kautta heidän luotaan minun luokse sairaalaan. Se ikävä merkitsee paljon. Se on tavallaan täynnä pelkkää onnea. 

..Kun mieheni taluttaa minua ensimmäistä kertaa leikkaukseni jälkeen sairaalan käytävää pitkin. Muistelemme, että neljä vuotta sitten kävelimme toisenlaista käytävää käsi-kädessä, koska sinä päivänä oli hääpäivämme. Nyt hän yhtä hermostuneena kuin silloinkin, kannattelee raihnaista vaimoaan joka nauraa, niin kuin silloinkin. Nauroin niin, että vatsaan sattui. Kun saimme 50m lenkkimme päätökseen, hän istui ja tasoitteli hengitystään pidempään kuin minä. Vaikken toivoisi, että hän joutuisi huolehtimaan niin paljon, niin hänen huolestaan olen kuitenkin ikionnellinen. 

..Kun niin monet ystäväni ovat osana elämääni, vieläkin. Olen ymmältäni, että kuinka olenkin onnistunut kokoamaan niin uskomattoman naislauman ympärilleni. Vaikka mikään ei taida enää hipoa täydellisyyttä, niin ystävyys Teidän kanssa silti tuntuu siltä. 
Ympäri mennään ja yhteen tullaan, niin kai se aina kuitenkin menee. 

..Kun vihdoin pääsen taas kohti kotiin❤

 

Mikä sinut tekee tänään onnelliseksi? 

Maikku

Kommentit (1)

5c

Vastaus kysymykseesi: toi sun blogipostaus! Se saa yhtäaikaa kyyneleet silmiin ja hymyn huulille!!! Osittain omaa elämää ja perhettä miettien, mutta toisaalta myös teidän tilanteessa myötäeläen. Sulla on ihana perhe ja oot todella positiivinen ihminen! Kunpa ite pystyis samaan...

Seuraa 

Elämän mutkia ja äitiyden vaiheita. Tässä blogissa pohdiskellaan elämää sieltä ja täältä, tuu mukaan!

contacts: maikku.y@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2018
Tammikuu