Nyt jo uskaltaa juhlia, että joulu tulee ja kaikki menee suunnitelmien mukaan. Enää ei voi mitään niin katastrofaalista tapahtua,  että huominen aatto minulta vietäisiin. Tämä joulukuu on mennyt yhdessä hujauksessa, vastahan kirjoitin poikamme jouluhulluudesta kuun 1. päivänä ja nyt olemme jo aattonaatossa. Monen monta pakettia on piilotettu ja huomenna alkavia ruokafestivaaleja varten alkaa olemaan hommat kasassa. 

Vaikka sääli on kuulemma sairautta ja itsesääli vielä jotain pahempaa, niin kerron kuitenkin, kun nyt tässä viime aikoina elämä on heitellyt ja voisin sanoa, että paremminkin on mennyt niin kaiken kruunuksi heittäydyin päälleni betoniportaaseen ja sen takia olen tänään menossa silmälääkäriin. Tarinassa on monta hauskaa yksityiskohtaa, mutta vähiten hauskinta oli se, kun jalkani luisti rappurallista sivuttain, niin että mätkähdin kyljeltäni iskien pääni portaaseen. Puolet naamastani on tällä hetkellä sekä mustelmien, että 10cm paksuisen meikkikerroksen alla. Silmälääkärin varasin viime yönä paniikissa, kun osumaa saanut mollukka on alkanut oireilla. Toivotaan, että kyseessä on vain mielikuvitukseni, koska tapaninpäivälle on varattu äkkilähtö. 
Ja tottakai, perinteitä ylläpitäen lapsemme ovat jälleen flunssassa ihan kuten viime joulunakin. Lentomatkat saavat ihanan lisämausteen muutaman kipeän korvan myötä.. ja tänä vuonna jännitämme siis myös, että tippuuko äidiltä silmä päästä. 

Noh, kuulin tai luin jostain että "kaikille annetaan se määrä minkä jaksaa kantaa".. ilmeisesti haukkarini kestävät siis edelleen. Kuun alussa pelkäsin huomista, nyt se pelko on väistynyt. Nyt yritän elää täysillä silloin, kun se on mahdollista. Tämä joulukuu on ollut tehokas ja olen nauttinut joka hetkestä neuroottisen siivousvimmani kanssa. 

Joulu tulee, sitä ei voi enää estellä. Toivottavasti Teillä kaikilla alkaa olemaan ostokset tehty, paketit paketoitu ja ruokahommat reilassa. Toivotan kaikille ihanaa joulua, syökää, nauttikaa ja halailkaa! 

Maikku

Kommentit (0)

Seuraa 

Elämän mutkia ja äitiyden vaiheita. Tässä blogissa pohdiskellaan elämää sieltä ja täältä, tuu mukaan!

contacts: maikku.y@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2018
Tammikuu