(kuva on vuodelta 2008, sopii hyvin tähän aiheeseen ja viikkoon👌🏼😂)

Miks mun instagram feedi on täynnä jotain hel***** pimpuloiden syntymäpäiväkuvia joissa palloissa komeilee numerot 2 ja 5 tai pahimmassa tapauksessa 1 ja 9. Tää on selkeesti joku interaktiivinen isku mua kohtaan. Tiedätkö, vähän sama kun jos googletat mersua, niin seuraavalla kerralla Facebook-sivusi on täynnä mesemainoksia. Olenkohan mä siis jonain synkkänä hetkenä googletellut jotain 19v. synttärijuhlia🙈 

Tää viikko tuntuu vaikeelta. Olin ajatellut tehdä kaikkea mitä kakskymppiset tekee, eli kaikkee puolihölmöö. Vetää viikkokännit, ei mennä kouluun/töihin. Ehkä painaa cityyn nilkat paljaana ja liian lyhyellä takilla, niin että jenkkakahvat näkyyy. Vai oliko niiden käyttäjät alle kakskymppisiä!? Mulla alkaa hämärtyyn erottamiskyky kakskymppisen ja teinin välillä. Alan ehkä katkerana ajattelemaan negatiivisesti heistä, koska en enää kuulu heihin. Enkä ole tainnut kuulua enää pitkään aikaan. 
No todellisuudessa mä en tietenkään tee mitään yllämainittua. Ainakaan siksi, koska en ole enää parikymppinen, olen kotiäiti ja terveyskään ei anna myöden moiselle käytökselle. Ajatusleikkinä kuitenkin ihan kiva. 

Yhtenä lauantaipäivänä hypermarketissa näin heijastuksen itsestäni ja totesin mielessäni, että en tosiaan ole enää nuori vetävä mimmi. Olen NIIN kotiäiti ja (ihan just) kolkyt. Painoin tukka äitinutturalla kansitakissani tarjoustuotteiden perässä. Se oli "wake up call", nyt asia on vihdoin hyväksyttävä. 

Tulevalle viikonlopulle on paljon suunnitelmia jotta tähän astinen elämäni saa arvoisensa päätöksen. Viimeiset 29v. on ollut elämäni parasta aikaa:) Olen mennyt ja nähnyt niin paljon, että tarinoita riittää. Niitä riittäisi jopa kirjaan tai kahteen. 

Tällä hetkellä istun sohvalla, toivun mahataudista ja ihmettelen hiljaisuutta. Lapset aloittivat tänään yhteisen kerhoilun. Minulla on siis nyt joka viikko ti aamuna 3h aikaa tehdä jotain. Nyt olen kovin hämilläni tästä, enkä tiedä mitä tehdä, toisaalta en kyllä edes jaksa tehdä mitään. Ehkä istun tässä niin kauan, että menen hakemaan heitä. Ehkä. 

Hauskaa viikkoa! 

Maikku

Kommentit (0)

Seuraa 

Elämän mutkia ja äitiyden vaiheita. Tässä blogissa pohdiskellaan elämää sieltä ja täältä, tuu mukaan!

contacts: maikku.y@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2018
Tammikuu