Ihanaa, kun aurinko paistaa ja valoisuus lisääntyy. 

Huomaan miten alkaa kaipaamaan voimakkaita värejä sisustuksessa. 

Ulkona likaiset lumikasat ja loskaa.. Viherkasveilla saakin helposti

kodikkuutta ja vehreyttä kotiin.

Nykyään on hyvät valikoimat myös allergisille ihmisille.

Usein tulee napattua kimppu tuoreita kukkia kauppareissullakin.

Tulppaanit on nyt olleet oma lempikukka. Värivaihtoehtoja on lukuisia. 

 Helposti voikin valita kattauksiin ja muuhunkin tunnelmaan sopivat.

 Valitsin tässä vihreän pariksi raikkaan lilan. Hyvä vasta väri! Valkoinen rauhoittaa.Vihreä on tämän vuoden yksi suurimmista väri trendeistä ja  sävyjä on monia. Ei vain yksi. Yhdistele siis reippaasti eri sävyjä keskenään. Lämpimiä ja kylmiä värejä. Pinkki myös hyvä tehosteväri.

 


Rakastan omassa kodissa itämaista tunnelmaa. Lämpimiä puun sävyjä. Itse valitsen ensin sisustukseen väriteeman.Sitten toteutan sen. Yhdistele ja kokeile rohkeasti uusia väriyhdistelmiä. Kierrätä esineitä huoneesta toiseen. Näin pienillä asioilla saat helposti vaihtelua ja uutta ilmettä kotiisi. Itsellä budhapatsas pääsi nyt uuteen paikkaan olohuoneen lipaston päälle.  

 


 

Itse tykkään pienistä puutasoista seinillä. Niitä onkin kertynyt jokunen.. Tämä on eteisessä ja laitoin nyt sille vihreään teemaan sopivan itämaisen patsas pariskunnan. Vaihtelu virkistää! Alkaa ilmeisesti olla aika taas vahata puun pinta niin kaunis kiilto palaa. Lämmin huone ilmakin kuivattaa puuta.

 

Vihreän eri sävyjä.. Itse aiemmin ompelemat gobeliinikangas tyynyt. Viirivehka kukoistaa. Tämän viherkasvin olen valinnut helppohoitoisuuden vuoksi. Vähään tyytyvä kunhan muistaa kastella välillä. Kesäksi nostan terassille ja viihtyy myös siellä hyvin. Sisustuksessa suositaan nyt vanhoja tuttuja viherkasveja. Anopinkieli, kodinonni, rönsylilja, kultaköynnös jne.  

 


 

Virkeyttä vihreällä! Lehtikaali smoothie. Lisäksi laitoin tällä kertaa mustikkaa ja banaania. Tää on ehdottomasti yksi suosikeistani. Terveellinen ja niin nopea valmistaa. Joskus laitan hapankorppua joukkoon niin on enemmän kuituja. Suosittelen! Kyllä piristää eikä oo kaloireita, jos linjojaan ajattelee. 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Hei Tätä Blogia intohimosta sisustamiseen kirjoittaa Irene. Ammatiltani olen sisustussuunnittelija.   Rakastan tunnelmaa ja arjen luksusta. Kauniita astioita, -kankaita ja viihtyisyyttä ympärilläni. . Intohimoni myös kokkaaminen ja kaikenlainen käsillä tekeminen. Toivottavasti saat inspiraatioita kuvistani ja ajatuksistani. Tervetuloa jakamaan tunnelmaa ja ideoita kanssani.

Kategoriat