Valoisaa vaaleaa ja kristallin säihkettä..  

Itse tykkään käyttää vaaleita värejä etenkin, kun on vielä enemmän pimeän aikaa. Luonnonvalkoinen on raikas ja juhlava. Pellava, satiini ja kristallin kirkas säihke. Ah, niin ihanaa.. Mielestäni aina ei tarvitse ostaa uutta! Sisustustavaroita ja sisustustekstiilejä voi ja kannattaakin kierrättää  siellä kotosalla. 

Rakastan myös käyttää paljon värejä sisustuksessa. Keväthän vain etenee. On hauskaa ja piristävää yhdistellä niitä. Luoda jotain erillaista ja  keksiä uutta! Tästä aiheesta myöhemmin.Tuu mukaan ja  käy tsekkaa! 

 

Materiaalit ja värit mietinnässä seuraaviin tyynyihin jotka aion tehdä.. 

 

 Vaalea teema ja arkiposliinit pääsi keittiönhyllykköön. Se on muutes ihan oma suunnittelema . Vähän on enemmän ja joskus pelkistetty ilme parempi. Välillä tuppaan rönsyileekin.

Tällaiset pellava tyynyt tuli ihan näppärästi. Teema jatkuu...

Ystävänpäivä tunnelmaa ihan vaan kahdelle. Sanotaan, että ihminen syö myös silmillään. Olenhan visualisti ja kulinaristi!  

Tuoksu herättelee ihanasti aisteja ja herkästi lepattava kynttilän liekki. Yksikin ruusun riittää..Rakastan niin sitä kotoisaa tunnelmaa!  

Kommentit (0)

Seuraa 

Hei Tätä Blogia intohimosta sisustamiseen kirjoittaa Irene. Ammatiltani olen sisustussuunnittelija.   Rakastan tunnelmaa ja arjen luksusta. Kauniita astioita, -kankaita ja viihtyisyyttä ympärilläni. . Intohimoni myös kokkaaminen ja kaikenlainen käsillä tekeminen. Toivottavasti saat inspiraatioita kuvistani ja ajatuksistani. Tervetuloa jakamaan tunnelmaa ja ideoita kanssani.

Kategoriat