Vaihtelu virkistää! Aika helposti ja vaivattomastikin tämän suolaisen kasvispiirakan tein ja hyvältä maistui.  Eikä tarvitse kummoisia raaka-aineita kotona ollakkaan. Mitä jääkaapissa sattuu milloinkin olemaan...

Nam,nam! Hyvin maistui kaffeen kanssa iltapalana. Fetajuusto sopii niin hyvin kasvisten lisäksi.

Tää "suklaadrinkki" on ehdottomasti yksi omista suosikeistani... niin myös oma keksimä! Ihan vain kaupan lattea ja jääpaloja. Hyvää sellaisenaankin, mutta tähän laitoin suklaalikööriä. Ihana makuyhdistelmä. Joskus oon tarjonnut tätä myös jälkiruokana kahvin kera, jos on ollut raskaampi pääruoka.On viilentävä juoma kesä kuumallakin.

Tykkään tunnelmasta ja valaistuksellahan on siinä tärkeä rooli. Siksi käytänkin omassa kodissani paljon kohdevalaisimia. Tämä pöytävalaisin oli alunperin oranssin värinen valkoisella varjostimella. Maalasin sen himmeällä valkoisella ja ostin uuden harmaan sävyisen rottinkivarjostimen. Kivasti heijastaa nyt pehmeän valon ja sopii paremmin betoni kynttiläjalan väriin, kuin myös tyyliinkin.

Sama värimaailma jatkuu... Harmi ettei kuvassa näy kynttilöiden liekit ollenkaan. Ei välity oikea tunnelma. Puuastia on käsin tehty ja veistetty yhdestä puusta. Löytö itämaisesta sisustuskaupasta. Liina on oma tekemä ja erityisesti pidän kankaan kohokuvioista. Aivan kuin lumiset oksat luonnossa. Ruskea väri sisustuksessa tekee tuloaan vahvasti tänä vuonna.

Kommentit (0)

Seuraa 

Hei Tätä Blogia intohimosta sisustamiseen kirjoittaa Irene. Ammatiltani olen sisustussuunnittelija.   Rakastan tunnelmaa ja arjen luksusta. Kauniita astioita, -kankaita ja viihtyisyyttä ympärilläni. . Intohimoni myös kokkaaminen ja kaikenlainen käsillä tekeminen. Toivottavasti saat inspiraatioita kuvistani ja ajatuksistani. Tervetuloa jakamaan tunnelmaa ja ideoita kanssani.

Kategoriat