Kotoisan turvallista värikategoriaa... 

Naisellista ja pehmeää. Ihanat ja hempeät pastellisävyt raikastavat hyvin hohtavan luonnonvalkoisen. Miellyttää ainakin omaa silmää. Kodikas tunnelma!

Mukava kääriytyä lämpimän huovan sisälle ja nautiskella vaikka kupponen kahvia...

Huutokaupasta ostamani arabian kahvitarjoilusetti. Ollut minulla jo kauan eikä ole vastaan tullut saman sarjan astioita koskaan. Minua kiinnostaisikin tietää enemmän. Käsin maalattu ja kullattu joskus 30-luvulla. Kertokaa, jos on tietoa.

Näistä tauluista syntyi idea uuteen väri kokonaisuuteen. 

Kukkakuosinen kangas. Tässä on jotain vanhan ajan tunnelmaa...

Ruusuja ja valkoista. Peileillä saakin helposti avaruutta ja tilan tuntumaan suuremmalta. Toimii myös pimeässä paikassa etenkin, jos esimerkiksi valo heijastuu peilin kautta. Huom! Kukkakuvio löytyy myös kehyksessä...

Mieleni teki jotain muuta väriä vaalean rinnalle. Ajattelin nyt herkkää ja hillittyä roosaa. Sopii myös niille, jotka haluavat lisätä varovaisesti tehostevärejä kotiinsa. Roosasta tuleekin mieleeni ruusu. Minua innostivat nyt vanhat silkkipainetut taulut joissa ruusut aiheena.Siitä ajatus lähti. Ruusuja ja kukkakuoseja! Onhan vuoden 2017 yksi sisustusteemoista garden. 

Kommentit (0)

Seuraa 

Hei Tätä Blogia intohimosta sisustamiseen kirjoittaa Irene. Ammatiltani olen sisustussuunnittelija.   Rakastan tunnelmaa ja arjen luksusta. Kauniita astioita, -kankaita ja viihtyisyyttä ympärilläni. . Intohimoni myös kokkaaminen ja kaikenlainen käsillä tekeminen. Toivottavasti saat inspiraatioita kuvistani ja ajatuksistani. Tervetuloa jakamaan tunnelmaa ja ideoita kanssani.

Kategoriat