Päätimme reilu viikko sitten äidin kanssa kaupungilla ollessamme ( ja suomalaiseen kirjakauppaan päätyessämme ) että ostaisimme molemmat itsellemme kirjat. Kirja saisi olla periaatteessa minkälainen tahansa, mutta katseltuamme pokkareiden todella kuumottavaa listaa tultiin siihen tulokseen, että kirja pitäisi valita kyseiseltä listalta. Valinta oli vaikea, olisimme halunneet saman kirjan, emmekä enää lopulta osanneet päättää. Niinpä valitsimme molemmat eri kirjat ja päätimme, että kun kirjat ovat luetut, vaihdamme kirjoja.

Nyt sain omani luettua kuluneena viikonloppuna ja mun on aivan pakko vinkata siitä teillekin, sillä se oli niin uskomattoman hyvä!

Jos kaipaat hyytävää jännitystä luettavaksi, niin tässä olisi sellainen - S.K.Tremaynen Jääkaksoset. Kirja kertoo perheestä, joiden toinen identtisistä kaksosista kuolee onnettomuudessa. Vuosi onnettomuuden jälkeen perhe muuttaa Skotlantiin, syrjäiselle majakkasaarelle, jonka perheen isä on perinyt isoäidiltään tämän kuoltua. Muuton tarkoituksena on unohtaa perhettä kohdannut kamala onnettomuus ja aloittaa elämä uudestaan. Kaikki ei kuitenkaan mene niin kuin perhe on kuvitellut, sillä elossa oleva Kirstie-tytät alkaa väittää olevansa Lydia, tytär jonka vanhemmat luulivat kuolleen onnettomuudessa. Tästä alkaa kamala, hyytävä, piinaava ja todella koukuttava tarina, joka pitää lukijan niin hyvin otteessaan, ettei kirjaa malttaisi laskea käsistä hetkeksikään! En ole koskaan aikaisemmin lukenut tämän kirjailijan kirjoja, mutta tyyli millä tavalla tarina oltiin luotu ja minkälaisia juonenkäänteitä kirja piti sisällään oli niin mahtavaa, että mun on pakko metsästää jostain lisää tämän kirjailijan kirjoja.

Kaikenlisäksi kirja loppuu niin uskomattomalla tavalla, etten olisi koskaan voinut edes kuvitella! Suosittelen siis jokaiselle, joka rakastaa psykologisia jännäreitä! Tätä kirjaa et malta laskea käsistäsi!

Kommentit (0)

Seuraa 

Siitä se idea sitten lähti. Ihan kamalan suuresta kriisistä ja pohjamudissa rypemisestä. On todella vapauttava tunne kun yht`äkkiä tajuaakin, että on Täysin OK olla sitä mitä on.

Ja siksi kirjoitankin juuri siitä.

Ja vähän myös talomme rakentamisesta, juoksemisesta, lukemisesta ja taivaanrannan maalaamisesta.

Ota yhteyttä:

taysinokblogi@gmail.com

 

Instagram