Ihana ihana Australia. Ystävälliset ja rennot ihmiset jotka saivat tuntemaan oloni todella tervetulleeksi. Varsinkin maaseudulla jossa ei tuntunut olevan huolta huomisesta. Säkkipimeät yöt ja tähtikirkas taivas pikkukylän yllä. Aurinko nousee ja aurinko laskee joka tapauksessa, kellonajoilla ei ole niin väliä kunhan kaikki tarvittava tulee päivän aikana tehtyä.

Kuten pikku Muu-cown ja Bään syötöt. Hevosten hoito ja ratsastus.

Lampaiden paimennus ja lehmälaumojen paikannus kumpuilevissa maisemissa.

Solahdus farmielämään kävi nopeasti. Heti aamusta sekoitin maitovastiketta pelastetuille eläinvauvoille ja riensin aamusyöttöön innoissani. Olkapään takana saattoi kurkkia hevonen  tai jaloissa pyöriä lammas. Koirat ja hanhet kaikki omassa järjestyksessä, vuorotellen haukkumassa ja trööttäilemässä. Onnekseni sain kuulla että myrkylliset käärmeet pysyttelivät koloissaan näin talviaikaan, sen sijaan taloon asettuneella hiiriperheellä riitti vauhtia pitkin viikkoa. Dingoista kuulin vain puhuttavan, kiertelevät kuulemma kulmia meidän muiden nukkuessa.

Kokkasin nälkäisille työläisille ja yritin arvuutella sopivia ruoka-aikoja ja ruokailijoiden määrää. Mutta farmilla syödään sitten kun ehditään ja paikalle tulee niin monta kuin pääsee. Ja kun lounasaika koitti, tunnelma oli rennon raukea. Yhdessä kerrattiin päivän tapahtumia ja suunniteltiin iltapäivän työjärjestystä, myös illan ohjelmaa.

Kuka oli lähdössä mihinkin, pelaamaan rugbya, lenkkeilemään tai muille asioille.

Alueen lähitiloille maistelemaan paikallisia viinejä, oluita, juustoja ja suklaata.

Myös yhteinen pubi-ilta ja jättihampurilaiset kuuluvat aitoon aussie elämään. Kuten myös barbie eli barbeque ja smoko eli tupakka -ja tai juomatauko. Mutta ensin työt ja sitten huvit.

Täyttä elämää.

Tässä hetkessä.

Nina

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Arabiemiraateissa asuva Nina on koulutusalalla työskentelevän miehen vaimo, kolmen lapsen äiti, koiran omistaja ja ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta, kulttuureista ja kielistä kiinnostunut vapaa kirjoittaja. Blogissa havainnoidaan arkea ja juhlaa AbuDhabissa, kiihkeän kasvun suurkaupungissa. Tai toisinaan jossain ihan toisaalla. Rakkaudella ja huumorilla tietenkin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat