Haussa kiva pomo  ja tarjolla hyvä duunari.

Täällä yksi paluumuuttaja etsii kunnon työtä tositarkoituksella.

Mol:in sivut aukeavat päivittäin ja rekrytointien kautta sähköpostiin kilahtelee työpaikkavahteja ohi oman ammattinimikkeen.

Ollakko erityisasiantuntija, suunnittelija vai projektikoordinaattori. Pitäisikö yrittää myynti-, hoiva- vai opetusalalle. Keskusrikospoliisissakin näyttää olevan tarvetta tekijöille, älä kysy miksi tiedän, mielestäni en ole tilannut tietoja heidän avoimista paikoista.

Työtä näyttää löytyvän sadoille ja taas sadoille henkilöille, kunhan kysyntä ja tarjonta vain osuisivat kohdillensa.

Näyttää siltä että jos lähtisin kokeilemaan onneani ja läpäisisin loogista, numeerista ja verbaalista päättelykykyä mittaavat testit, saisin ehkä mahdollisuuden uudelleenkouluttautua energiatehokkuuden asiantuntijaksi tai vaikka koodaajaksi.

Olenhan “ kuka tahansa aiempaan taustaan katsomatta”. Tarvittaessa uskoisin omaavani hyvinkin analyyttisen ajattelutavan, hyvät ongelmanratkaisutaidot ja tottakai minulla on itsenäinen työskentelyote tehtävään kuin tehtävään. Kunhan olen ensin saanut kattavan perehdytyksen niin kuin monessa paikassa ystävällisesti luvataan.

Työ-ja elämänkokemusta on. Näyttöä aikaisemmista onnistumisista samoin. Soveltuvuus alalle voidaan testata ja edellytykset tehtävään selviävät varmaan koeajan puitteissa. Ja vaikka passissa lukee "housewife", niin eikö se kerro enemmän kuin tuhat sanaa. Enemmän kuin pitkä ja päivitetty CV vaikka kyllä sekin löytyy pdf:nä. Ja jos ei, niin kerron mielelläni lisää osaamisestani. Kuten TVT ja some-taidoistani. Niitähän pitää jokaisella olla.

Haussa siis vakituinen kokopäivätyö kivalla paikalla ja palkalla. Mielellään pyöräilymatkan päässä kotoa mutta tästä voidaan myös sopia erikseen. Jos nyt kuitenkin Länsi-Uudeltamaalta tai pääkaupunkiseudulta.

Suosittelijoitakin löytyy.

Kun itseä pitää aina osata kehua niin olen oikein ahkera ja tarvittaessa monenlaiseen taipuva korkeakoulututkinnon omaava, siisti ja savuton parhaassa työiässä oleva henkilö. Liikunta-alan moniottelija. Lisäisin vielä että olen erittäin motivoitunut, kunnianhimoinen, täynnä oppimispotentiaalia, utelias, rohkea, työyhteisöä kehittävä, erikseen mainitsematta yhteistyökykyinen ja luonteeltani erittäin positiivinen. Myös joustava ja innovatiivinen.

Vai oisko vanhassa sittenkin vara parempi, ei voi tietää?

Siksi nyt tarvitaan uusia ajatuksia ja ehdotuksia. Eli antaa tulla!

Aurinkoa

Nina

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Arabiemiraateissa asuva Nina on koulutusalalla työskentelevän miehen vaimo, kolmen lapsen äiti, koiran omistaja ja ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta, kulttuureista ja kielistä kiinnostunut vapaa kirjoittaja. Blogissa havainnoidaan arkea ja juhlaa AbuDhabissa, kiihkeän kasvun suurkaupungissa. Tai toisinaan jossain ihan toisaalla. Rakkaudella ja huumorilla tietenkin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat