Dubain syke on nyt aistittu joka solulla.

Kiitos Pohjois-Euroopan saarivaltioille ja irlantilaisten viettämälle Pyhän Patrickin päivälle jota on joskus muinoin juhlittu yhtä hartaasti kuin pitkää perjantaita konsanaan. Toista se on nyt. Pubi ei olisi voinut olla enää yhtään enempää auki.

Kertomusten mukaan Pyhä Patrick on paitsi Irlannin mutta myös insinöörien ja karkotettujen suojelupyhimys. Kellä tahansa viime perjantain brunssi olikaan kansoitettu, tunnelma imaisi syvälle sisäänsä eikä lähde tajunnasta ihan heti.

Musiikin desibelit sykyttivät maksimissaan ja juoma virtasi. Vihreitä onnenapiloita ja irlantilaista tanssia. Jatkoripsiä, hiuspidennyksiä, lisävarustelua, valkaistuja hampaita ja pientä siloittelua sieltä sun täältä. Pronssin värinen rusketus ja pakkeli viimeistelee pinnan. Miehille riittää puhdas paita, pastellin sävyinen mielellään, sekä farkut ja tennarit.

Näyttää aika mukavalta bileasulta.

Naisten vaatimukset ovat ihan toiset.

Tiukoissa haalarishortseissa ja minihameissa on ehkä vähemmän tilaa wokki ruoalle, tacoille ja tequilajäätelölle. Puhumattakaan grillatusta kanasta, tuoreesta tonnikalasta tai suklaapuddingista. Mutta hyvältähän se näyttää korkeissa koroissa ja ohuttakin ohuemmissa spagettiolkaimissa, jotka molemmat näyttivät voivansa katketa hetkellä millä hyvänsä. Sen verran painoa oli aika monen varaan pistetty.

Iltapäivän aikana sekä tunnelma että musiikki näytti nousevan pykälä kerrallaan enkä olisi tosiaan ihmetellyt jos koko ravintola olisi poksahtanut taivaalle kuin shampanjakorkki, aika paljon kuitenkin twistiä ilmassa!

Kaikki loppuu aikanaan, niin myös iltapäivän huuma ja suu auki ihmettely.  Oli aika astua paatille ja lähteä luontoretkelle keskellä sykkivää miljoonakaupunkia.

Merenkäynti ja tuulen tuiverrus tuntui aika kivalta, tosin jokunen muukin oli päättänyt lähteä liikkeelle.

On näissä sitten myöhemmin muistelemista.

Aurinkoa

Nina

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Arabiemiraateissa asuva Nina on koulutusalalla työskentelevän miehen vaimo, kolmen lapsen äiti, koiran omistaja ja ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta, kulttuureista ja kielistä kiinnostunut vapaa kirjoittaja. Blogissa havainnoidaan arkea ja juhlaa AbuDhabissa, kiihkeän kasvun suurkaupungissa. Tai toisinaan jossain ihan toisaalla. Rakkaudella ja huumorilla tietenkin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat