Kirjoitukset avainsanalla kirppari

Sinne lähtivät pahvilaatikot täynnä tavaraa, kohti kotia ja Suomea. Vähän sitä sun tätä tärkeäksi todettua.

Ei tosiaan kannata ryhtyä googlailemaan mitä olisi voinut hankkia Suomesta. Voinhan ajatella että kaikilla mukaan lähtevillä pienillä ja isoilla tavaroilla on tarve muistuttaa meitä myöhemmin tästä ajasta. Tästä elämästä täällä.

Vaikka eihän tämän muistamiseen oikeasti mitään tavaraa tarvita. No sinne menivät!

Nyt elellään loppuaika vähän väljemmin, kaikuvassa huoneistossa.


Myös pikkukrääsä on lähestulkoon hyvästelty! Vaatteita, leivonta-ja keittiöntarvikkeita, tyynyjä, kirjoja, purkkeja ja purnukoita. Kuin tilauksesta ystäväni asetti yhteiselle kirpparipöydällemme japanilaisen Marie Kondon kirjoittaman Iloa säkenöivän järjestyksen. Opas jatkaa konmarittamisen ohjeita siitä miten mullistavaa ja taianomaista siivoaminen onkaan.  

Vaikka en ohjeiden mukaisesti ehtinyt jokaisen esineen kanssa käydä omaa keskustelua, niin viimeistään siinä vaiheessa kun pistin jättimäisen seinäkellon paperikassiin ja ojensin sen uudelle omistajalle, olin onnellinen! Meidän molempien puolesta! Kierrätys on kivaa ja niin hyödyllistä.

Kello ei tuottanut minulle enää iloa mutta intialaiselle rouvalle sitäkin enemmän. Kumpikin hymyilimme niin leveästi.

Helpottavaa ja vähän huvittavaa on huomata kuinka nopeasti ihminen pystyy unohtamaan. Että mitä kaikkea niihin Suomeen lähteviin laatikoihin oikeastaan pakkasinkaan?  

Ja vielä hauskempaa on etten enää tarkasti muista mitä myin kipparilla vaikka vasta muutamaa päivää aiemmin punnitsin niiden myyntiin laittamista.

Marie Kondo taitaa olla oikeassa, aika kivalta ja säkenöivältä tämä tuntuu. Väljyys ja vapaus.

Ainakin siihen asti kun kesällä availen täältä saapuneita muuttolaatikoita.

Aurinkoa

Nina

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Arabiemiraateissa asuva Nina on koulutusalalla työskentelevän miehen vaimo, kolmen lapsen äiti, koiran omistaja ja ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta, kulttuureista ja kielistä kiinnostunut vapaa kirjoittaja. Blogissa havainnoidaan arkea ja juhlaa AbuDhabissa, kiihkeän kasvun suurkaupungissa. Tai toisinaan jossain ihan toisaalla. Rakkaudella ja huumorilla tietenkin.

Teemat

Blogiarkisto

Kategoriat