Kirjoitukset avainsanalla mies jumppaa

Aamulla kysyin mieheltä josko hän haluaisi vähän hullutella. En tiedä mikä hänelle mahtoi  ensimmäisenä tulla mieleen kun vastasi ponnekkaasti ei, mutta kuunneltuaan loppuun suostui sitten kuitenkin. Kysyi vain että mistä oikein saan näitä ideoita? Mistäköhän. Keväästä ja auringosta. Tekee mieli siirrellä huonekaluja ja pistää paikat uusiksi. Mutta se on niin moneen kertaan tehty että alkaa tuntua vähän tylsältä. Yhtä hyvin voin vähän fiksailla miestäni. Suostumuksella tietenkin.

Eikä tehtävä ollut sen vaikeampi kuin olla pienen hetken Saadiyat Beachin oma David Hasselhoff. Punaisia shortseja ei kaapista löytynyt, mutta rantahiekalla makaavien auringonpalvojien huomio saatiin ilmankin.

Pehmeässä rantavedessä poseeraaminen ei ole kaikista helpointa, mutta kannattaa kokeilla. Oikein hauskaa ja tehokasta. Ja selvästikin ympäristöä viihdyttävää.

Voin kyllä paljastaa että liikkeet on harjoiteltu ensin olohuoneessa. Yhteisymmärryksellä.

Yhdellä jalalla seisonnat kuten puu-asento, vaaka ja lantionkiertoliike vahvistavat tasapainoa, keskittymistä, keskivartalon hallintaa ja koko vartalon lihaksistoa tasapuolisesti. Voimakas aallokko lisäsi vaikeustasoa ja homman haasteellisuutta, mutta mies ei luovuttanut vaikka jouduttiin ottamaan useampi otos. Tänään oli hyvä päivä! Ei krampannut mistään, vaikka niitäkin päiviä on nähty.  


Kahdella jalalla oli selvästikin mukavampaa.  Askelkyykky ja  kylkilankku haastavat molemmat koko kehoa, jalkoja, pakaroita, vatsaa, selkää, kylkiä ja ylävartaloa. Ja mieltä. Ohikävelijät jäivät seuraamaan kuvauksia ja näyttämään peukkua ylöspäin!

Joo, ihan just ollaan valmiita! Enää muutama …..

Tilaa oli myös toiveille. Parhaan motivaation kun sanotaan syntyvän  osallistamisesta, eli seuraavat liikkeet ovat miehen omia lempivenytyksiä. Rintarangan avaus, kylkien venytys ja karhuasento.

Nämä siis tepsivät vartalon kireyteen ja  ryhdin ylläpitämiseen.

Etuosaan, sivuihin  ja tehokas karhuasento koko kroppaan, jalkoihin, selkään, käsiin ja niskaan. Okei, ehkä karhuasento ei ole hänelle kovinkaan mieleinen, mutta asento tekee niin hyvää koko kehon takalinjalle että siksi siihenkin oli nyt taipuminen.

Pienellä tsemppauksella.

Aurinkoa Nina

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Arabiemiraateissa asuva Nina on koulutusalalla työskentelevän miehen vaimo, kolmen lapsen äiti, koiran omistaja ja ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta, kulttuureista ja kielistä kiinnostunut vapaa kirjoittaja. Blogissa havainnoidaan arkea ja juhlaa AbuDhabissa, kiihkeän kasvun suurkaupungissa. Tai toisinaan jossain ihan toisaalla. Rakkaudella ja huumorilla tietenkin.

Teemat

Blogiarkisto

Kategoriat