Kirjoitukset avainsanalla etanat

Noin viikon verran nyt Suomessa olleena, olen tarkoituksella piilotellut visusti omassa kodissa. Tukka nutturalla puutarhahommissa. Juhannus ja juhannuksen molemmin puolin olleet päivät, grillaillen ja pihalla tepastellen. Rauhassa rehevöityneiden, vehreiden pensaiden ja puiden suojissa. Piilotellen Abu Dhabin kuumuudessa ylikasvaneita ja harmaantuneita hiuksia. Kyllä sieltäkin hyviä kampaajapalveluita saa, ei se sitä ollut. Ihan vaan tätä kaikkea ihmetellen. Paljain jaloin tallustellut ympäri pihaa ja keräillyt etanoita lautasille. Väärinkäyttöä jonkun mielestä, mutta jääkaapin lokeroon unohtuneen oluen kaadoin vatiin ja heitin limaiset tuholaiset sinne killimään, ihan Martta-sivuston vinkkaamana. Etanakanta on nyt sen verran ylikuumentunut että siitä voisi tehdä itselleen vaikka kokopäivä homman. Houkutella iljetyksiä banaaninlehdillä, kuolleilla lajitovereilla tai viivyttää niiden märkää kulkua tuhkan ja hakkeen avulla. Sekoitella etikkaliuoksia ja keitellä kuumaa vettä ja kaivaa syvä kuoppa hautajaisia varten.

Pikkuhiljaa taitaa olla aika lähteä vähän ihmisten ilmoille.

Sitä sosiaalisoimista ajatellen tein tänään pieniä valmisteluita. Ihan oman mielenrauhani vuoksi, jykevistä päätöksistäni huolimatta kävin kampaajalla. Pysäyttämässä nyt jälkikäteen ajateltuna hullunkurisen suunnitelmani muuttua luonnollisen luomuksi hiustenvärin suhteen. Hohtavan harmaaksi. Sori vaan kaikki minua ja projektiani vahvasti kannustaneet, mutta tänään nostin kädet pystyyn ja antauduin kampaajani käsittelyyn. Yritin kyllä sepustaa jotain hätäisiä ja sekavia selityksiä hiusteni ruokottomaan tilaan liittyen ja mukamastes kysellä vielä vinkkejä harmaiden jatkoviljelyyn...Niin terveellinenkin idea alunperin.. Ehkä tästä olisi vielä hyvä tullut, mutta ei. Ehkä vielä toiset 8kk ilman sävytystä, mutta ei.  Onneksi ymmärtäväinen kampaaja ei  yrittänyt heti vastata eikä varmastikaan ehtinyt rekisteröidä kaikkia ääneen lausuttuja pohdintojani vaan kuunteli aikansa ja ojensi kevytvärikartan.

Valitsepas siitä. Kiitos, minäpä valitsen !

Vaikka en mikään viimeisimpien hiussuuntausten trendisetteri olekaan niin kyllä kai se näyttää olevan selvää minkäväriset hiukset minulle kuuluu. Minkälaisissa viihdyn. Ainakin vielä toistaiseksi. Ja ehkä joskus voin vielä tutustua minulle vinkattuihin kasviväreihinkin. Olin jo uskotellut itselleni että harmaa on muotia mutta ei kuulemma enää olekaan.Toiset vaihtavat tyyliä rohkeasti ja tekevät radikaaleja muutoksia ulkonäkönsä suhteen, mutta minä olen kai samassa muotissa vuodesta toiseen. Ja hyvä niin koska huomenna annan etanoille vapaapäivän  ja lähden tapaamaan kouluaikaisia tyttökavereita. Ei tarvitse pelätä etteivät enää tunnistaisi.

Nina

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Arabiemiraateissa asuva Nina on koulutusalalla työskentelevän miehen vaimo, kolmen lapsen äiti, koiran omistaja ja ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta, kulttuureista ja kielistä kiinnostunut vapaa kirjoittaja. Blogissa havainnoidaan arkea ja juhlaa AbuDhabissa, kiihkeän kasvun suurkaupungissa. Tai toisinaan jossain ihan toisaalla. Rakkaudella ja huumorilla tietenkin.

Teemat

Blogiarkisto

Kategoriat