Kirjoitukset avainsanalla Saadiyat Beach Club

Sopivasti kohti kesää kun mennään voi silmiin osua toinen toistaan houkuttelevampia kuureja ja vinkkejä tulevaa bikinikautta silmällä pitäen. Aktiiviliikkujan ei välttämättä tarvitse huolehtia niinkään kiloistaan mutta joskus sitäkin enemmän ryhdistään. Pään asennosta suhteessa hartioihin. Selkärangan kauniista mutkista ja lantion asennosta suhteessa jalkoihin. Urheilija tai tavallinen kuntoilija. Jokaikisen meistä tulisi huolehtia terveellisistä nivellinjoista ja kehon vastavaikuttajalihasten keskinäisestä tasapainosta. Yksinkertaisesti vahvistamalla heikkoja ja venyttämällä kireitä lihasryhmiä.

Kireät rintalihakset kun tahtovat vetää hartioita eteenpäin saaden niskan ja yläselän kumartumaan. Heikot vatsalihakset taas taivuttavat alaselän ankkamaiseen asentoon ja vähälle käytölle jääneet pakaralihakset antavat lantiolle luvan asettua pysyvästi etunojaan. Lopputuloksena eteenpäin rullautuva, kotilomainen kehonasento, jota tuskin kukaan vapaaehtoisesti tavoittelee. Ja joka aiheuttaa lähes aina kantajalleen kiputiloja eri puolille kehoa. Kolotusta, säkenöintiä ja puutumista.

Otsikko olisi voinut olla myös “ kilpauimarin vapaapäivä” ja sivujuonena se kuinka äiti ei osaa irroittautua ammatistaan edes rannalla, vaan keksii aktiivista toimintaa treenaamisesta kevyesti vinoon vääntyneelle lapselleen! Vapaapäivänä! Mutta maisemat ja värit olivat niin houkuttelevat ja fysioterapeutin asettamat teipitkin horisontin sävyihin, taivaansineen ja mereen sopivat! Että siitä se idea sitten lähti. Tasapainoittelu pehmeässä hiekassa, aaltojen ja tuulen huojuttaessa on sekä hauskaa että hyödyllistä.

Aurinkoa

Nina

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Arabiemiraateissa asuva Nina on koulutusalalla työskentelevän miehen vaimo, kolmen lapsen äiti, koiran omistaja ja ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta, kulttuureista ja kielistä kiinnostunut vapaa kirjoittaja. Blogissa havainnoidaan arkea ja juhlaa AbuDhabissa, kiihkeän kasvun suurkaupungissa. Tai toisinaan jossain ihan toisaalla. Rakkaudella ja huumorilla tietenkin.

Teemat

Blogiarkisto

Kategoriat