Onneksi olkoon Minni koiraseni, sinä olet nyt lupaamallani eläkkeellä. Viimeinen lentoreissu Suomen ja UAE:n välillä on pelkkä muisto vain. Koiramaiset viestit on käyty jättämässä Amsterdamin lentokentän edessä olevalle nurmelle ja tästä eteenpäin elämä jatkuu omassa viidakon omaisessa puutarhassa. Tärkeimpänä tehtävänä on nyt pysyä valppaana jos kenguruvauvan näköinen rusakko kehtaa pyrkiä pihalle kukkia puputtamaan. Ja tietty kaikki muutkin kodin ohi satunnaisesti liikkuvat autot ja ihmiset kannattaa varmuuden vuoksi haukkua. Jokaisella on tehtävänsä.

No, viikossa on city-rouvan kynnet katkenneet ja pahasti multaantuneet. Miten olinkaan kaivannut juuri omaa pihaa ja taloa jossa tekeminen ei koskaan lopu. Niin freesi, voisi melkein sanoa vauvan vihreä luonto jaksaa hämmästyttää!

Onko kesä ollut aina näin upean värinen?

Viikon aikana olen ehtinyt nuuskia ja aistia eri tavoin kuin koskaan ennen. Meriveden kylmää syleilyä, valkoisia hattarapilviä ja lokkien intensiivistä huutoa jota rakastan, liioittelematta. Yötöntä yötä johon nukahdan ilman mitään vaikeuksia. Onnesta ja kaikesta tekemisestä väsyneenä kai.

Elämässä ja ympärillä tapahtuu nyt paljon. Onneksi saan olla täällä lähellä tärkeitä ihmisiä myös kesäloman jälkeen.

Vähän jo haaveilen syksyisistä sienimetsistä ja karjalanpaistista puolukkahillolla. Omenoita näyttää tulevan paljon ja ne pimenevät illat ja lyhtyjen valot, niitäkin odotan.

On ihan varma että tulen kaipaamaan Abu Dhabia. Sitä ihmeellistä elämää ja arkea jollaisesta en olisi ikinä osannut edes haaveilla. Kaikkea sitä mitä ensimmäisellä kerralla ihmettelin.

Tuhannen ja yhden yön tarinoita Arabianniemen auringon alla.

Mutta tältä erää se on - khalas- , eli valmista tuli.

Aurinkoa

Nina

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Arabiemiraateissa asuva Nina on koulutusalalla työskentelevän miehen vaimo, kolmen lapsen äiti, koiran omistaja ja ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta, kulttuureista ja kielistä kiinnostunut vapaa kirjoittaja. Blogissa havainnoidaan arkea ja juhlaa AbuDhabissa, kiihkeän kasvun suurkaupungissa. Tai toisinaan jossain ihan toisaalla. Rakkaudella ja huumorilla tietenkin.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat