Sain ostettua kesken loppunutta lankaa lisää, joten sukkien teko sai jatkua. Citymarketissa ei muuten ollut kyseistä violetin sävyä, mutta onneksi Tokmannilla oli.

Yritin päätellä sukat huolellisesti, ettei lankoja jää repsottamaan mihinkään. Langat päättelen mieluiten sukat takaosan sauman läheisyyten, koska siellä ne pysyvät parhaiten piilossa. Päättelemisen yhtydessä nyin samalla langanvaihtokohtia saumassa hieman löysemmäksi, jotta sukka asettuisi aloilleen, eli ei sellaista turhaa pingotusta saumassa. 

Sukkien väri on aika shokeeraava, mutta ei ole mitään niin piristävää, kuin värikkäiden lankojen kanssa puuhaaminen. Kuvio on vähän geometrinen ja aika hauska. Nämä sukat todella taistelevat tylsyyttä ja pimeyttä vastaan.

Jaloista on vetänyt suonta koko illan. Vetäisin lämpimät sukat jalkaan tietysti heti. Nyt on hyvä ja jalatkin näyttävät kauniimmilta. 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Olen helsinkiläinen kahden lapsen äiti, joka iltojensa iloksi kutoo tai virkkaa - milloin mitäkin. Innostun värikkäistä, hyvälaatuisista ja edullisista langoista. Jos työstä tulee liian tylsä tai huolittelematon - puran sen. "Vain paras on minulle kyllin hyvä." Toisinaan käsityöt jäävät vähemmälle. Silloin saan iloa mm. siivoamisesta, ruoanlaitosta, meikkaamisesta tai muusta luovasta puuhasta. Ammatiltani olen yrittäjä ja toimialani on asunnon myynti.