Sukat etenevät. Mallista tulee hieman tavallista pitkävartisempi, koska loin ehkä turhan paljon silmukoita alkuun (20 puikolle). Silloin varren leveimmän kohdan täytyy osua pohkeen kohdalle, jotta sukka on tyköistuva. Oikeastaan ihan kiva, sillä nyt varren kuvio pääsee paremmin esille. 

Innostuin alussa siitä, että pääsen käyttämään jämälankoja sukkiin, mutta jälleen kerran näyttää siltä, että jämät eivät millään riitä kahteen sukkaan, joten uusia lankoja on pakko käydä ostamassa. Tätä on lankakierre. Uudet lankakerät ovat kyllä ihania, joten en pane pahakseni. Samalla pääsen "tarvittaessa" ostamaan kerän jotain ihanaa uutta lankaa, jota en vaan voi jättää hyllyyn. Ehkä langoissakin alkaa Uuden Vuoden alet, jee!

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Olen helsinkiläinen kahden lapsen äiti, joka iltojensa iloksi kutoo tai virkkaa - milloin mitäkin. Innostun värikkäistä, hyvälaatuisista ja edullisista langoista. Jos työstä tulee liian tylsä tai huolittelematon - puran sen. "Vain paras on minulle kyllin hyvä." Toisinaan käsityöt jäävät vähemmälle. Silloin saan iloa mm. siivoamisesta, ruoanlaitosta, meikkaamisesta tai muusta luovasta puuhasta. Ammatiltani olen yrittäjä ja toimialani on asunnon myynti.