Suomessa on upeat vuodenajat, joita voi hyödyntää liikunnassa ja urheilussa monella tapaa. Liikunta kuuluu kaikille. Et aina tarvitse siihen kallista salikorttia, vaikka voimatreenaaminen on yksi tärkeä osa lihastasapainoa. Lähiluonnossa liikkuminen tarjoaa sinulle edullisen mahdollisuuden kohottaa kuntoasi. Siellä voit tehdä paljon harjoitteita, joita avaan sinulle blogini kautta monipuolisesti. Saatat jopa löytää uuden lajin, sillä oman monipuolisen kilpaurheilijataustani myötä vien teidät eri lajien uumeniin. Pyrin tekemään siitä hauskaa, sillä myös minulle on tärkeää että te hymyilette ja nautitte siitä mitä teette!

Välillä pitää toki haastaa itseään ja itse entisenä kilpa-urheilijana tiedostan tämän erittäin hyvin. Pyrin tuomaan esille asioita, jotka usein unohdamme suorituskeskeisessä yhteiskunnassamme. Asioita, arvoja ja periaatteita joita itse arvostan elämässä. Nämä asiat nousevat esille myös liikuntaan ja urheilemiseen liittyvissä asioissa. Oletko miettinyt mitkä lajit ovat olleet trendikkäitä nykyajassamme? Miksi? Kuinka sinä itse treenaat ja miksi? Haastan tämän blogini myötä myös Sinua ajattelemaan asioita.

Pääset matkalle kohti liikunnallisempaa ja toiminnallisempaa elämäntapaa. Tämä blogi avaa näkökulmia niin aloittelijalle, kuntoilijalle, kuin sopii myös kovan treenin tueksi. Luonto ja ulkona liikkuminen eri muodoissa nousevat keskeiseen asemaan.

 

Olen osana tänä syksynä alkavaa Sport Girl 2016 – ohjelmaa, jossa tavoitteenani on myös tuoda näitä tärkeitä asioita esille. Toivon että teemme porukalla liikkumisesta osan luonnollista elämäntapaamme. Lajien kirjo loistamaan ja rohkeutta peliin!

Avaa ovi luontoon -  Sinulla on siellä rajaton liikuntasali! <3

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakastan ulkoliikuntaa ja luontoa. Kaikkialla voi liikkua ja saada hyvää energiaa päivään. Tasapaino niin elämässä, kuin liikunnassa on tärkeää. Vien sinut matkalle mm. luontoliikunnan pariin. Kannustan sinua spontaanisti kokeilemaan useita uusia lajeja, joista minulla on laaja kokemus. Keho, mieli ja ystävät, vaali näitä kallisarvoisia asioita. Makoisia raakaherkkureseptejä tiedossa.

Sport Girl 2016

Teemat