Viime viikolla uusilla jaksoilla jatkunut Yökylässä Maria Veitola on parasta suomalaista teeveeviihdettä aikoihin. Olin ohjelman fani jo sen ensimmäisellä tuotantokaudella, mutta viime viikon Cheek-jakso sai meikäläisen melkein heittelemään lähes voltteja. 

Ohjelman menestys on ehkä tuonut Veitolalle jopa lisää itsevarmuutta kysellä niitä kaikista tukalimpiakin kysymyksiä. Teen samaa työkseni ja kiemurtelen välillä ohjelmaa katsoessa tuskissani, kun odotan Veitolan kanssa haastateltavan reaktiota. Joskus olen teeveen tekijöille ihan vähän kateellinen kameran tuomasta suojasta; sen ollessa päällä reaktiot eivät ole ehkä niin tylyjä kuin perushaastattelussa. Paitsi ehkä tänään vähän Masa Nykäsellä.

Ohjelman toisella kaudelle on saatu mukaan maamme mittakaavalla superkiinnostavia yökyläilykohteita: Jere ja Nanna Karalahti, Ville Galle ja Selänteet. Los Angelesin reissun yhteydessä Maria yöpyi myös Sara-Maria Forsbergilla, eli Saaralla. Ja toisellakin Saaralla, nimittäin Saara Aallolla olivat olleet.

Suomen rajat siis ylitetään tällä kaudella, mutta en voi olla leikittelemättä ajatuksella, miten kiinnostavaa olisikaan, jos joku Jenkkien oma Veitola menisi yökyläilemään samalla asenteella kansainvälisille superjulkkiksille.

 

Kyllähän monet julkkikset puhuvat ja avautuvat elämästään ihan perinteisissä haastatteluissakin. Vuorokausi kameroiden edessä tentattavana on kuitenkin suhteellisen pitkä aika, että se väkisinkin paljastaa haastateltavasta jotain uutta ja kiinnostavaa - tai ainakin murtaa jonkun julkisen kuoren hetkeksi. Siksi jaksan katsella samoja, suhteellisen usein työssäni tapaamiani tyyppejä vielä Veitolan kanssa. En tiedä, miksi on niin lohdullista nähdä Jutta Gustafsbergin haukottelevan tai kuulla Cheekin kuorsaavan.

Ehkä siksi, että siloteltu on harvemmin kiinnostavaa. Inhimillinen on. 

 

Leikittelemme joskus kollegoiden kanssa ajatuksella. Jos saisit kenen tahansa haastattelun, kenen se olisi? Herttuatar Kate on ollut tällä listalla itselläni kärjessä. Mutta koska kuninkaalliset ovat vähän - no jäykän oloisia - vaatisin haastattelusta yökyläilyversiota. Ja tässä unessa vetäisin tietty kaikki kyssärit ihan Veitolan asenteella ja kiemurtelematta.

 

Yökylässä Maria Veitola keskiviikkoisin klo 21.00 MTV3

kuvat: MV Photos, MTV

Kommentit (2)

Kukkaistyttö
3/2 | 

Eikös Sarah Ferguson tehnyt juuri tuollaista ohjelmaa,vieraili julkimoiden kotona ja haastatteli ja oli aika rempseä ote siinä touhussa,saattoi availla kaappeja ja laatikoita ja kysellä kaikenlaista.

Emilia S.
Liittynyt14.12.2016
4/2 | 

Niimpä tekikii! Kiitos, kun muistutit tästä. Hän ei tainnut jäädä yökylään, vaikka aika "kotonaan" taisi kyläilypaikassa ollakin :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

MITÄ?

Sivuraiteilla -blogissa liikutaan kurahousuviidakosta Cheekin kainaloon, tehdään tukka takussa haastatteluita punaisilla matoilla, juodaan liikaa pepsiä ja katsotaan liian myöhään Netflix-sarjoja. Blogi jatkaa usein viihdemailman tapahtumien ja ilmiöiden peilaamista siitä, mihin Me naiset -lehteen toimittamani Radalla-palsta jää.

Ja koitetaan löytää kuulua tasapainoa tämän kaiken välillä.

KUKA?

Emilia Saloranta on kolmekymppinen yrittäjä-toimittaja-tietokirjailija ja kolmen lapsen äiti, jonka mielestä viihde on ihmiselle hyväksi.

YHTEYS?

empuntemputjatarinat@gmail.com

INSTAGRAM

galawoman

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2018
2017

Kategoriat

Instagram