Koska työnteko on ollut viimeisen neljä kuukautta hyvin katkonaista ja moni projekti siirtyi syksylle, niin ajattelin, että en viitsi pitää lomaa ollenkaan. Yrittäjän lomat ovat aina omanlaisiaan, kun sen ansiot on jollain tavalla saatava myös kokoon, jotta lomailu edes onnistuu.

Keväällä kun kaikki oli pysähdyksissä, tuntui myös, että en edes tarvitse lomaa ikuiselta tuntuvan kotoilun keskellä. Minäkin halusin töihin, nähdä haastateltavia muutakin kuin tietokoneen ruudulta.

Kun kesäkuussa työtahti alkoi normalisoitua ja syksy näyttää täydemmältä kuin koskaan, niin päätin, että jos tilaisuus tulee, yritän juonia parin viikon vapaan johonkin väliin. 

No se väli on tässä vähän venähtänyt, mutta huomisesta pidän viikon tauon myös sähköpostin kyyläämisestä. 

Enkä suojele tällä pelkästään omaa jaksamistani, vaan myös lapsia. On nimittäin aivan järkyttävää miettiä, että he ovat koko kevään nähneet äitiään lähinnä nenä kiinni koneessa niin hetkinä, kun huomio ei ole ollut heidän tekemisissä tai kouluhommissa. 

Moni etätyöläinen lienee huomannut kevään aikana saman, kun korona pakotti larppaamaan yrittäjää; kotona työskenteleminen on kokonaisvaltaisempaa. Työtä ja vapaata on vaikea erottaa, siksikin päivät venyvät. Siksi sellainen happitauko, jolloin ei tarvitse koskea tietokoneeseen edes siihen viikkoon, on henkisesti hyvin helpottavaa. Eli vastaus postauksen kysymykseen; minä ainakin raskin lomailla nyt viikon.

Varuiksi vien heti huomenna tietokoneen huoltoon, sillä i-kirjain on alkanut irrota irti näppäimistöstä joka toisella painalluksella. 

Ehkä sekin on loman tarpeessa!

Kommentit (1)

Natasha Wilson
2/1 | 

"This is Ann Handley's website, and this is a bit of copy about her ...
That's not giving you a lot of detail, is it? So read more here."
This is the kind of simple, friendly language that invites the reader in rather than shutting them out NJMCdirect Online Payment.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

MITÄ?

Sivuraiteilla -blogissa liikutaan kurahousuviidakosta Cheekin kainaloon, tehdään tukka takussa haastatteluita punaisilla matoilla, juodaan liikaa pepsiä ja katsotaan liian myöhään Netflix-sarjoja. Blogi jatkaa usein viihdemailman tapahtumien ja ilmiöiden peilaamista siitä, mihin Me naiset -lehteen toimittamani Radalla-palsta jää.

Ja koitetaan löytää kuulua tasapainoa tämän kaiken välillä.

KUKA?

Emilia Saloranta on kolmekymppinen yrittäjä-toimittaja-tietokirjailija ja kolmen lapsen äiti, jonka mielestä viihde on ihmiselle hyväksi.

YHTEYS?

empuntemputjatarinat@gmail.com

INSTAGRAM

galawoman

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2018
2017

Kategoriat

Instagram